Crikvenica, kuća prvi red do mora, 340 m², Crikvenica

1 Euro
  • 340 m²
Vrsta oglasa
Prodaja
Država
Hrvatska
Regija
Primorsko-Goranska Županija
Grad
Crikvenica
Naselje
Crikvenica
Poštanski broj
51260
Površina
340 m²
Opis objekta
Predstavljamo izuzetnu priliku za posjedovanje izuzetne kuće koja se nalazi u željenom prvom redu Crikvenice. Ova izvanredna nekretnina ima dva prostrana kata, od kojih je svaki dizajniran kao prostrani stan, koji nudi dovoljno životnog prostora i privatnosti za zahtjevnog vlasnika kuće.

Smještena iza kuće, otkrit ćete šarmantnu konobu, koja pruža idealno okruženje za opuštanje i zabavu gostiju. Nekretnina također ima šest praktičnih parkirnih mjesta, uključujući garažu, što osigurava dovoljno prostora za vozila i skladište.

Jedna od istaknutih značajki ove kuće je njezin strateški položaj okrenut prema jugu, pružajući prekrasan pogled i obilje prirodnog svjetla tijekom cijelog dana. Južni prostor kuće namjenski je projektiran za poslovne pothvate, au njemu se trenutno nalazi živahni caffe bar s terasom, na samoj plaži. Zamislite potencijal za vlastiti posao ili priliku da ga iznajmite za dodatnu zaradu.

Ova izvanredna kuća na plaži predstavlja izvanrednu priliku za prihvaćanje luksuznog obalnog stila života dok istovremeno istražujete poduzetničke pothvate. Ne propustite ovu ekskluzivnu priliku za posjedovanje vrhunske nekretnine na traženoj lokaciji u Crikvenici.

ID KOD AGENCIJE: 3956
Broj oglasa
25249
  • Sačuvaj u PDF-u Sačuvaj u PDF-u
    • Ocjena: 5
    • Ukupno glasova: 1
  • Prijavi oglas Otkaži prijavu
  • View QR Code View QR Code

Prodaja kuća 340 m² Crikvenica Crikvenica (BHN63813917)

Nismo u mogućnosti prikazati adresu (Hrvatska, Primorsko-Goranska Županija, Crikvenica, Crikvenica, 51260) ovog oglasa na Google StreetView. Nažalost Google StreetView ne posjeduje podatke za prikaz ove adrese.
Prijavite oglas ukoliko sadrži tehničke ili sigurnosne probleme.
Učitavam...
Da li sigurno želite otkazati prijavu?
Prijava/Registracija
Korisničko ime
Lozinka
Zaboravili ste lozinku? Remind