Crikvenica luksuzna vila sa bazenom!, 185 m², Crikvenica

630,000 Euro
  • 185 m²
Vrsta oglasa
Prodaja
Država
Hrvatska
Regija
Primorsko-Goranska Županija
Grad
Crikvenica
Naselje
Crikvenica
Poštanski broj
51260
Površina
185 m²
Broj spratova
2
Opis objekta
U Grižanama, 5 km udaljenim od mora, luksuzna vila sa bazenom, građena po najvišim europskim standardima od najkvalitetnijih materijala. Dijeli privatnu cestu sa druge tri vile, te ima potpunu privatnost. Ulaz u dvorište vile opremljen je automatskim vratima za automobile.
Opremljenost vile uključuje vanjsku i unutarnju LED rasvjetu, sustav video nadzora s funkcijom snimanja i pristupa pametnom telefonu, visokokvalitetni alarmni sustav, integrirani sustav usisivača na svim katovima, satelitsku vezu u svim prostorijama i modernu toplinsku pumpu, koja kontrolira podno grijanje i klimatizacijski sustav odvojeno za svaku od soba i osigurava iznimno niske troškove održavanja. Zahvaljujući suvremenoj izolaciji i prozorima s aluminijskim okvirima s električnim roletama, vila pruža klasu energetske učinkovitosti A.
Sa svojih 4 spavaće sobe i 3 kupaonice vila nudi 185 m² stambenog prostora na oba kata.
Dnevni boravak i blagovaonica sa panoramskim prozorima visokim 6 metara i otvorenom galerijom kroz oba kata. Iz dnevnog boravka vrata terase vode na vanjsku terasu zaštićenu od sunca električnom pergolom dimenzija 6x5 metara s integriranom LED rasvjetom.
Kuhinja je opremljena visokokvalitetnim aparatima i namještajem s radnom površinom od 20 mm umjetnog kamena. Na istom katu nalazi se spavaća soba sa staklenim vratima s pogledom na vrt s bazenom. Prizemlje sadrži kupaonicu, praonicu s ugrađenim sefom i zasebnu ostavu.
Bijelo kameno stubište s ugrađenom LED rasvjetom vodi na prvi kat, gdje se nalaze tri spavaće sobe, svaka s vlastitim balkonom i francuskim balkonom. Glavna kupaonica opremljena je masažnim whirlpoolom, tušem, dvostrukim umivaonikom sa svjetiljkama, WC-om i bideom. Još jedna kupaonica sadrži tuš, umivaonik, WC i bide.
Sve tri kupaonice vile opremljene su visokokvalitetnom Grohe opremom, talijanskim dizajnerskim pločicama i Villeroy & Boch umivaonicima, WC-om i bideima.
Podovi u dnevnom boravku i spavaćim sobama izrađeni su od jedinstvene kombinacije parketa egzotičnog drveta i umjetnog bijelog mramora.
Dvorište je okruženo stabilnim betonskim zidom s ugrađenom LED noćnom rasvjetom. Na južnoj strani terase nalazi se bazen od 10x4 metara sa solarnim sustavom grijanja, protu-plivačkom opremom i grijanim tušem. Bazen je popločan visokokvalitetnim mozaik pločicama.
U dvorištu vile nalazi se veliko parkiralište, nadstrešnica za 2 automobila, aluminijska vrtna kućica visoke klase, automatski sustav za zalijevanje trave i ljetna kuhinja izrađena od prirodnog kamena debljine 15 cm s bojlerom za toplu vodu.
Sve terase vile popločane su poznatim bračkim kamenom, koji ostaje ugodno hladan i u najtoplijim danima.
Vila se prodaje sa svom opremom i namještajem.
Na 10 minuta vožnje automobilom (5 km) stići ćete do centra Crikvenice sa svojim pješčanim ili šljunčanim plažama, restoranima i trgovačkim centrima ili se uputiti izravno iz vile u planine Vinodol s prekrasnim vidikovcima i netaknutom prirodom. Predivan pogled na Vinodolsku dolinu, more i Tribaljsko jezero čine ovu nekretninu posebnom.

ID KOD AGENCIJE: 3241
Broj oglasa
21026
    • Ocjena: 5
    • Ukupno glasova: 1
  • Prijavi oglas Otkaži prijavu

Prodaja kuća 185 m² Crikvenica Crikvenica (BHN18818800)

Nismo u mogućnosti prikazati adresu (Hrvatska, Primorsko-Goranska Županija, Crikvenica, Crikvenica, 51260) ovog oglasa na Google StreetView. Nažalost Google StreetView ne posjeduje podatke za prikaz ove adrese.
Prijavite oglas ukoliko sadrži tehničke ili sigurnosne probleme.
Učitavam...
Da li sigurno želite otkazati prijavu?
Prijava/Registracija
Korisničko ime
Lozinka
Zaboravili ste lozinku? Remind