Mediteransko - istarska vila za odmor, 220 m², Tar-Vabriga

747,500 Euro
  • 220 m²
Vrsta oglasa
Prodaja
Država
Hrvatska
Regija
Istarska Županija
Grad
Tar-Vabriga
Poštanski broj
52440
Površina
220 m²
Broj spratova
3
Opis objekta
Luksuzna mediteransko - istarska vila u naselju Vabriga. Sa samo 1.500 stanovnika Tar-Vabriga nudi Vam jedinstvenu mogućnost za odmor. Vabriga je udaljena oko 8 km od Poreča i od Novigrada. Mjesto Vabriga nalazi se na blagoj visoravni i s jedne strane proteze se prema moru, a s druge prema usću rijeke Mirne. Zahvaljujući položaju, ta se regija ubraja u poljoprivredno najplodnija područja Istre, a nudi bogatu vegetaciju kao i raznolikost domaćih specijaliteta obližnjih domaćinstava. Nova Marina Novigrad i Marina Červar dostupne su autom za 10 minuta. Svi ljubitelji golfa bit će oduševljeni jer je novi golf teren udaljen svega 30 minuta. Posebna prednost ovog naselja je prirodni rezervat u blizini, sto omogućava neometan pogled prema livadama, sumama i moru kako današnjim tako i budućim generacijama.
Ova prekrasna kuća proteže se na tri etaže. Na prvoj etaži nalazi se prostrani dnevni boravak koji ima izlaz na natkrivenu terasu, zasebno kuhinje sa blagovaonom, još jedne terase, ulaznog hodnika i wc-a što je ukupno 102 m2 stambenog prostora. Druga etaža ima ukupno 73 m2, sastoji se od dvije spavaće sobe od kojih svaka ima svoju privatnu kupaonu i walk in garderobu, hodnika i natrkivene terase (8,69 m2). Treća etaža ima ukupno 45 m2 stambenog prostora, ima jednu spavaću sobu s izlazom na terasu (5m2), privatnu kupaonu i garderobni ormar. Grijanje je podno a kuća je i klimatizirana. Ugrađuje se i unutarnji otvoreni kamin u istarskom stilu obložen kamenom i starim gredama u dnevnom boravku. Vanjski kamin, također u istarskom stilu predviđen je na terasi. Parkirno mjesto osigurano pod nadstrešnicom. Čisto vlasništvo i uredni papiri gradnje.

ID KOD AGENCIJE: 2886
Broj oglasa
22489
  • Sačuvaj u PDF-u Sačuvaj u PDF-u
    • Ocjena: 5
    • Ukupno glasova: 1
  • Prijavi oglas Otkaži prijavu
  • View QR Code View QR Code

Prodaja kuća 220 m² Tar-Vabriga (BHN70869411)

Nismo u mogućnosti prikazati adresu (Hrvatska, Istarska Županija, Tar-Vabriga, 52440) ovog oglasa na Google StreetView. Nažalost Google StreetView ne posjeduje podatke za prikaz ove adrese.
Prijavite oglas ukoliko sadrži tehničke ili sigurnosne probleme.
Učitavam...
Da li sigurno želite otkazati prijavu?
Prijava/Registracija
Korisničko ime
Lozinka
Zaboravili ste lozinku? Remind