390 m², Neum

219.855,51 Euro
  • 390 m²
Vrsta oglasa
Prodaja
Država
Bosna i Hercegovina
Regija
Federacija Bosne i Hercegovine
Grad
Neum
Površina
390 m²
Okućnica (površina)
189 m²
Godina gradnje
2007
Orjentacija
Ostalo
Opis objekta
Prodaje se kuća u mirnom dijelu Neuma sa predivnim pogledom na Neumski zaljev. Kuća se nalazi na placu 384 m2 plus prošireni dio iza kuće. Kuća je u osnovi 195 m2 a sastoji se od prizemlja gdje je, veliki ustakljeni pred ulaz, dnevne sobe sa kuhinjom i trpezarijom, i spavaćom sobom, hodnikom sa kupatilo sa wc.om te još dvije spavaće sobe od kojih jedna može biti i kuhinja sa trpezarijom (ima dovedenu vodu i odvod te zaseban ulaz) i još jednog apartmana sa kupatilom i wc-om.
Vanjskim stepenicama na sprat je kompletna etaža (samo grubi radovi završeni) sa velikim balkonom prema Neumskom zaljevu i unutarnjim terasom. Po potrebi mogu biti dva stana ili par apartmana. Ima mogućnost jod jednog sprata ili visokog potkrovlja, sa zasebnim ulazom.
Kuća je dobro građena sa novijim i kvaalitetnim materijalima sa svom potrebnom dokumetacijom i dozvolama.
Prizemlje je kompletno urađeno i useljivo, sa keramikom i laminatima na podu, kompletna kuhinja sa svim potrebnim aparatima, kupatila kompletna. Odmah useljivo, parking za 4 automobila, mirno okruženje za ugodan boravak prelijep ogled na Neumski zaljev, odlićna klima.
Broj oglasa
14130
Ref. broj agencije
3526-1
  • Sačuvaj u PDF-u Sačuvaj u PDF-u
    • Ocjena: 5
    • Ukupno glasova: 1
  • Prijavi oglas Otkaži prijavu
  • View QR Code View QR Code

Prodaja kuća 390 m² Neum (BHN46506049)

Nismo u mogućnosti prikazati adresu (Bosna i Hercegovina, Federacija Bosne i Hercegovine, Neum) ovog oglasa na Google StreetView. Nažalost Google StreetView ne posjeduje podatke za prikaz ove adrese.
Prijavite oglas ukoliko sadrži tehničke ili sigurnosne probleme.
Učitavam...
Da li sigurno želite otkazati prijavu?
Prijava/Registracija
Korisničko ime
Lozinka
Zaboravili ste lozinku? Remind