NOVOIZGRAĐENA KUĆA SA OKUĆNICOM CAZIN, Cazin

82,000 KM
 • 95 m²3
Vrsta oglasa
Prodaja
Država
Bosna i Hercegovina
Regija
Federacija Bosne i Hercegovine
Grad
Cazin
Lokacija (adresa, grad, ...)
Ostrožac - Osredak
Poštanski broj
77220
Površina
95 m²
Broj soba
3
Broj spratova
2
Okućnica (površina)
3165 m²
Godina gradnje
2015
Stanje objekta
Novogradnja
Osnovni priključci
 • Voda
 • Struja
 • Kanalizacija
Dodatne površine
 • Dvorište/Vrt
Opis objekta
Prodaje se novoizgrađena kuća sa okućnicom u Cazinu. Lokacija je na periferiji grada Cazina Kula - Ostrožac na putu za Osredak koja nudi miran i prirodno čist ambijent sa prelijepim pogledom, kako na glavnu cestu, tako i na širi reon urbanog naselja. Od glavne magistralne ceste Cazin - Bihać kao i tržnog centra Fis Cazin kuća je udaljena svega 1,5 kilometara. Od kulturno istorijskog spomenika stari Grad Ostrožac udaljeno je svega 2,5 kilometara. Kuća posjeduje dva kupatila, dvije spavaće sobe, sa dnevnim boravkom u sklopu kojeg se nalazi i kuhinja. Prostor oko kuće omogućuje širenje objekta sa urađenim ulazom i betoniranim dijelom predviđenim za veliku vanjsku terasu. Kuća je Novogradnja sa razvedenim instalacijama struje, vode i grubo malterisanim zidovima iznutra dok je izvana odrađena termoizolaciona fasada. Prostor oko kuće omogućuje širenje objekta sa urađenim ulazom i betoniranim dijelom predviđenim za veliku vanjsku terasu. Sva potrebna infrastruktra struje, vode i telefona je uz samu kuću. Smještena je na parceli od 3165 m2, posjeduje 95 m2 korisne stambene površine. Sva potrebna infrastruktura je obezbjeđena kao i adekvatan parking za više vozila. Cijena kuće sa okućnicom iznosi 82 000 KM i prodaje se odvojeno od ostatka posjeda. Oko kuće se još nalazi posjed sa 39.462 m2 sačinjen od kvalitetne oranice, pašnjaka, i dijela voćnjaka koji je pogodan za gradnju većeg poslovno stambenog objekta kao izazov za investitore ili nekoliko manjih individualnih stambenih objekata. Navedeni posjed je u jednoj cjelini, sa izlazom na asvaltni put u velikoj širini sa predje strane dok je čitavim posjedom sa bočne strane uplanjen još jedan pristupni javni put. Posjed sa svoje donje strane izlazi na lokalni potok tako da omogućuje korištenje vode iz potoka za navodnjavanje usjeva. Cijeli posjed nudi miran i prirodno čist ambijent sa prelijepim pogledom, kako na glavnu cestu, lokalnu džamiju tako i na širi reon urbanog naselja.
Lokacija
https://www.facebook.com/europlac.nekretnine/
Lokacija je na periferiji grada Cazina Kula - Ostrožac na putu za Osredak koja nudi miran i prirodno čist ambijent sa prelijepim pogledom, kako na glavnu cestu, tako i na širi reon urbanog naselja. Od glavne magistralne ceste Cazin - Bihać kao i tržnog centra Fis Cazin kuća je udaljena svega 1,5 kilometara.
Ostale informacije


http://www.europlac-nekretnine.com/nekretnine/nekretnina.php?key=624
Broj oglasa
8439
Ref. broj agencije
euro1
 • Sačuvaj u PDF-u Sačuvaj u PDF-u
  • Ocjena: 5
  • Ukupno glasova: 1
 • Prijavi oglas Otkaži prijavu
 • View QR Code View QR Code

Prodaja kuća 95 m² Cazin 82,000 KM

Nismo u mogućnosti prikazati adresu (Bosna i Hercegovina, Federacija Bosne i Hercegovine, Cazin, Ostrožac - Osredak, 77220) ovog oglasa na Google StreetView. Nažalost Google StreetView ne posjeduje podatke za prikaz ove adrese.
Prijavite oglas ukoliko sadrži tehničke ili sigurnosne probleme.
Učitavam...
Da li sigurno želite otkazati prijavu?
Prijava/Registracija
Korisničko ime
Lozinka
Zaboravili ste lozinku? Remind