Prodaja/ Sarajevo/ Vogosca/ Kuća/ 234 m2/ 1000 m2 Okućnica, 234 m², Vogošća

Cijena na upit
  • 234 m²5
Vrsta oglasa
Prodaja
Država
Bosna i Hercegovina
Regija
Federacija Bosne i Hercegovine
Grad
Vogošća
Naselje
Hotonj
Površina
234 m²
Broj soba
5
Okućnica (površina)
1000 m²
Opis objekta
Prodaje se moderna i prostrana kuća sa divno uređenim i ograđenim dvorištem od 1000 m2. Kuća i zemljište se nalaze na području Vogošće. Kuća je kvalitetno opremljena i spremna za useljenje, sa svim neophodnim priključcima, dozvolama i urednim papirima. Pored kuće nudimo praznu parcelu od 2000m2 koja se može spojiti kao jedna nekretnina. 
 
Kuća je opremljena i sastoji se od garaže, ljetne kuhinje i wc u prizemlju; dnevnog boravka, radne sobe, kupatila, spavaće sobe, kuhinje i terpezarije na prvom spratu; dvije spavaće sobe, dnevnog boravka, kupatila, kuhinje i terpezarije na drugom spratu. Prizemlje i prvi sprat su potpuno opremljeni dok je drugi sprat spreman za useljenje namještaja. Na prvom spratu su urađeni kameni podovi sa podnim grijanjem, centralno grijanje na plin ili struju, kuhinja luksuzno opremljena sa Gorenje ugradbenim frižiderom, električnom peći i mašinom za suđe. 
Broj oglasa
9958
Ref. broj agencije
1466-1
  • Sačuvaj u PDF-u Sačuvaj u PDF-u
    • Ocjena: 4.5
    • Ukupno glasova: 2
  • Prijavi oglas Otkaži prijavu
  • View QR Code View QR Code

Prodaja kuća 234 m² Hotonj Vogošća (BHN12067913)

Nismo u mogućnosti prikazati adresu (Bosna i Hercegovina, Federacija Bosne i Hercegovine, Vogošća, Hotonj) ovog oglasa na Google StreetView. Nažalost Google StreetView ne posjeduje podatke za prikaz ove adrese.
Prijavite oglas ukoliko sadrži tehničke ili sigurnosne probleme.
Učitavam...
Da li sigurno želite otkazati prijavu?
Prijava/Registracija
Korisničko ime
Lozinka
Zaboravili ste lozinku? Remind