ŽABORIĆ, KVALITETNA KUĆA 50 METARA UDALJENA OD MORA, 390 m²

700,000 Euro
  • 390 m²
Vrsta oglasa
Prodaja
Država
Hrvatska
Regija
Šibensko-Kninska Županija
Poštanski broj
22000
Površina
390 m²
Broj spratova
2
Opis objekta
Prodaje se odlična kuća na izuzetnoj lokaciji u Žaboriću, na svega 50 metara udaljenosti od plaže. Kuća se nalazi na iznimno atraktivnoj lokaciji u blizini svih važnih sadržaja za život, idealna je svakodnevni život i za bavljanje turizomom, a s obzirom na katnost kuće i veličini svake pojedine etaže, idealna je za kombinaciju navedenoga. U podrumu zgrade je trenutno prazan prostor i idealno je za konobu, teretanu ili isključivo za skladišni prostor s obzirom na veličinu, na prvoj etaži se nalazi stan koji se sastoji od kuhinje s dnevnim boravkom i blagavaonicom, dviju soba, kupaonice, wc-a i prostrane terase, unutarnjim stubištem se ide do drugog kata na kojem se nalazi stan koji se sastoji od kuhinje s dnevnim boravkom i blagavaonicom, triju soba, dviju kupaonica i prostrane terase. Treći kat je naknadno napravljen (vlasnici upravo završavaju proces uknjižbe istog u zemljišne knjige kako bi se kvadrati pripojili postojećima) koji se sastoji od kuhinje s dnevnim boravkom i blagavaonicom, dviju soba, dviju kupaonica i prostrane terase s koje se pruža predivan pogled na more i obližnji otok Krapanj. Dvorište kuće je prostrano i nudi mogućnost igradnje bazena ili pak može ostati u postojećem stanju kao vrt s roštiljem koji je već napravljen od kamena. Kuća je u jako dobrom stanju, no uz određene preinake bi se svakako pretvorila u jednu od najboljih i najljepših kuća u Žaboriću s obzirom na njezinu poziciju. Kompletna kuća je klimatizirana. Fasada kuće je obnovljena prije nekih 8/9 godina, a sama konstrukcija kuće je betonska. Papiri vlasništva su uredni.


An excellent house for sale in an exceptional location in Žaborić, only 50 meters from the beach. The house is located in an extremely attractive location near all important facilities for life, it is ideal for everyday life and for tourism, and considering the number of floors of the house and the size of each individual floor, it is ideal for a combination of the above. There is currently an empty space in the basement of the building and it is ideal for a tavern, gym or exclusively for storage space considering the size, on the first floor there is an apartment consisting of a kitchen with a living room and a dining room, two bedrooms, a bathroom, a toilet and spacious terrace, an internal staircase leads to the second floor, where there is an apartment consisting of a kitchen with a living room and dining room, three bedrooms, two bathrooms and a spacious terrace. The third floor was built later (the owners are just finishing the process of registering it in the land register so that the squares can be added to the existing ones), which consists of a kitchen with a living room and a dining room, two bedrooms, two bathrooms and a spacious terrace with a wonderful view of the sea and the nearby island of Krapanj. The yard of the house is spacious and offers the possibility of building a swimming pool or it can remain in its existing condition as a garden with a barbecue that is already made of stone. The house is in very good condition, but with certain alterations it would definitely turn into one of the best and most beautiful houses in Žaborić, considering its position. The entire house is air-conditioned. The facade of the house was renovated some 8/9 years ago, and the construction of the house itself is made of concrete. The ownership papers are in order.

ID KOD AGENCIJE: 5708
Broj oglasa
25896
  • Sačuvaj u PDF-u Sačuvaj u PDF-u
    • Ocjena: 5
    • Ukupno glasova: 1
  • Prijavi oglas Otkaži prijavu
  • View QR Code View QR Code

Prodaja kuća 390 m² (BHN16875967)

Nismo u mogućnosti prikazati adresu (Hrvatska, Šibensko-Kninska Županija, 22000) ovog oglasa na Google StreetView. Nažalost Google StreetView ne posjeduje podatke za prikaz ove adrese.
Prijavite oglas ukoliko sadrži tehničke ili sigurnosne probleme.
Učitavam...
Da li sigurno želite otkazati prijavu?
Prijava/Registracija
Korisničko ime
Lozinka
Zaboravili ste lozinku? Remind