ŽABORIĆ, NOVOGRADNJA, KUĆA S 4 APARTMANA I PENTHOUSOM, MINUT OD MORA, 489 m²

1.000,000 Euro
  • 489 m²
Vrsta oglasa
Prodaja
Država
Hrvatska
Regija
Šibensko-Kninska Županija
Poštanski broj
22000
Površina
489 m²
Broj spratova
2
Opis objekta
Prodaje se luksuzna buduća kuća s pet stanova (na vrhu penthouse) u Žaboriću na svega minut hoda od pješčane plaže. Kako na izgradnji kuće tek pretstoje radovi, istu je trenutno moguće prenamijeniti u vilu s bazenom ili obiteljsku kuću. Prema sadašnjem projektu kuća će se sastojati od podrumskog dijela u kojem će se nalaziti garaža i spremišta, prizemlja koji će se sastojati od apartmana i stana, isto kao i prvi kat, te penthousa na drugom katu. Teren pripremljen za izgradnju ove kuće (zgrade) je ujedno i jedan od posljednjih takvih u Žaboriću s obzirom da će skoro svi stanovi/apartmani imati pogled na more, a i da se se predivna pješćana plaža nalazi na svega minut hoda, kao i centar Žaborića. Zgrada će se odlikovati visokom kvalitetom, kako izvana tako i iznutra. Zgrada će imati svoju zelenu okućnicu kao i 6 vanjskih parkirnih mjesta. Idealna je za bavljenjem turizmom ili za prenamjenu u luksuzno obiteljsko izdanje. Papiri vlasništva su uredni.


A luxurious future house with five apartments (at the top of the penthouse) is for sale in Žaborić, just a minute\'s walk from the sandy beach. As the house is still under construction, it can currently be converted into a villa with a pool or a family home. According to the current project, the house will consist of a basement where there will be a garage and storage, a ground floor that will consist of an apartment and an apartment, the same as the first floor, and a penthouse on the second floor. The land prepared for the construction of this house (building) is also one of the last of its kind in Žaborić, considering that almost all apartments/apartments will have a view of the sea, and that the beautiful sandy beach is only a minute\'s walk away, as well as the center of Žaborić. The building will be characterized by high quality, both externally and internally. The building will have its own green yard as well as 6 outdoor parking spaces. It is ideal for tourism or for conversion into a luxury family edition. The ownership papers are in order.

ID KOD AGENCIJE: 5699
Broj oglasa
25808
  • Sačuvaj u PDF-u Sačuvaj u PDF-u
    • Ocjena: 5
    • Ukupno glasova: 1
  • Prijavi oglas Otkaži prijavu
  • View QR Code View QR Code

Prodaja kuća 489 m² (BHN11425357)

Nismo u mogućnosti prikazati adresu (Hrvatska, Šibensko-Kninska Županija, 22000) ovog oglasa na Google StreetView. Nažalost Google StreetView ne posjeduje podatke za prikaz ove adrese.
Prijavite oglas ukoliko sadrži tehničke ili sigurnosne probleme.
Učitavam...
Da li sigurno želite otkazati prijavu?
Prijava/Registracija
Korisničko ime
Lozinka
Zaboravili ste lozinku? Remind