Hala poslovni prostor izdavanje, 2000 m², Iznajmljivanje, Ilijaš

7.669,38 Euro / mjesec
  • 2000 m²
Vrsta oglasa
Iznajmljivanje
Država
Bosna i Hercegovina
Regija
Federacija Bosne i Hercegovine
Grad
Ilijaš
Lokacija (adresa, grad, ...)
Adresa na upit
Godina gradnje
2000
Površina
2000 m²
Dodatne površine
  • Parking
Dodatne pogodnosti
  • Klima uređaj
Opis objekta
Poslovni objekat  za iznajmljivanje ukupne površine 2000 m2 u Starom Ilijašu uz glavnu saobračajnicu bivša fabrika boja "Megatti"
Objekat je izgrađen 2000 godine na parceli od 7000 m2, a sastoji se od skladišno-proizvodnog prostora - spratne visine od 5,95 do 6,90 m, kancelarijskog dijela na prizemlju i prvom spratu, gdje su smješteni kuhinja, ostava i sanitarije. Do objekta se dolazi sa glavne saobračajnice koja graniči sa predmetnom parcelom. Komunikacione površine unutar kompleksa su asfaltirane, a parkinzi su popločani betonskim pločama. Čitava parcela je ograđena zidanom ogradom visine 2,7 m. Unutar kruga objekta je razvedena vanjska hidrantska mreža, te na objektima postavljena vanjska rasvjeta. Snadbijevanje električnom energijom je omogučeno preko javne elektrodistributivne mreže, preko vlastite trafo stanice (64kW). Objekat  posjeduje kotlovnicu, razvedeno centralno grijanje, alarm, vidonadzor, fizicko obezbjeđenje 24h, klimu. Prostor se nalazi na veoma atraktivnoj lokaciji u blizini Sarajeva i pogodan je za proizvodnju, skladištenje kao i druge namjene.
Broj oglasa
6605
Ref. broj agencije
3182-1
  • Sačuvaj u PDF-u Sačuvaj u PDF-u
    • Ocjena: 4
    • Ukupno glasova: 1
  • Prijavi oglas Otkaži prijavu
  • View QR Code View QR Code

Iznajmljivanje Poslovni prostori 2000 m² Ilijaš (BHN55571611)

Nismo u mogućnosti prikazati adresu (Bosna i Hercegovina, Federacija Bosne i Hercegovine, Ilijaš, Adresa na upit) ovog oglasa na Google StreetView. Nažalost Google StreetView ne posjeduje podatke za prikaz ove adrese.
Prijavite oglas ukoliko sadrži tehničke ili sigurnosne probleme.
Učitavam...
Da li sigurno želite otkazati prijavu?
Prijava/Registracija
Korisničko ime
Lozinka
Zaboravili ste lozinku? Remind