Ilidža. Poslovni prostor 30m2 u suterenu, 30 m², Iznajmljivanje, Ilidža

204,52 Euro
 • 30 m²
Vrsta oglasa
Iznajmljivanje
Država
Bosna i Hercegovina
Regija
Federacija Bosne i Hercegovine
Grad
Ilidža
Lokacija (adresa, grad, ...)
Rustem-pašina
Godina gradnje
1989
Površina
30 m²
Vrsta grijanja
Centralno toplana
Orjentacija
Jugozapad
Osnovni priključci
 • Voda
 • Struja
 • Telefon
Opis objekta
Opis nekretnine: Izdaje se poslovni prostor površine 30m2 u suterenu poslovne zgrade u naselju Ilidža. Poslovni prostor prilagođen je za sve poslovne namjene te je bitno napomenuti da se u potpunosti može prilagoditi poslovnoj djelatnosti budućeg zakupca.
Sastoji se od: jedne velike prostorije koja se može pregrađivati i mokrog čvora.
 
Najbitnija karakteristika predmetne nekretnine je sama lokacija na kojoj se prostor nalazi, centralni dio naselja Ilidža, a koja je jedna od najprometnijih lokacija.
Prosječni mjesečni trošak režija u zimskom periodu iznosi cca 220KM. Lokacija: Poslovni prostor se nalazi u suterenu poslovne zgrade u ulici Rustem-pašina, naselje Ilidža. Poslovni prostor smješten je na atraktivnoj i prometnoj lokaciji, te se u radijusu od samo nekoliko metara nalaze: Opština Ilidža, Srednja tehnička škola grafičkih tehnologija dizajna i multimedije, Mnogobrojni Univerziteti, Kulturno-sportski centar Ilidža, Dom Zdravlja, ugostiteljski objekti, apoteka, ambulanta, banka, Velika i mala Aleja, itd.
Lokacija je izuzetno dobro povezana javnim gradskim saobraćajem sa ostalim dijelovima grada, tako da je najbliže stajalište udaljeno samo nekoliko minuta od zgrade. Redovna tramvajska i mnoštvo autobuskih linija saobraćaju svakih 5-10 minuta. Iza poslovne zgrade nalazi se zajednički parking prostor. Standard: Centralno grijanje iz Toplana. Gusani radijatori. Vanjska Aluminijska stolarija. Unutrašnja stolarija drvena. Keramičke pločice u prostoru. CATV. Interfon. Automatski osigurači. Uslovi: Minimalno trajanje zakupa 1 godina Minimalan depozit u visini jedne mjesečne kirije
Broj oglasa
18098
Ref. broj agencije
591-1
 • Sačuvaj u PDF-u Sačuvaj u PDF-u
  • Ocjena: 5
  • Ukupno glasova: 1
 • Prijavi oglas Otkaži prijavu
 • View QR Code View QR Code

Iznajmljivanje Poslovni prostori 30 m² Ilidža (BHN13312750)

Nismo u mogućnosti prikazati adresu (Bosna i Hercegovina, Federacija Bosne i Hercegovine, Ilidža, Rustem-pašina) ovog oglasa na Google StreetView. Nažalost Google StreetView ne posjeduje podatke za prikaz ove adrese.
Prijavite oglas ukoliko sadrži tehničke ili sigurnosne probleme.
Učitavam...
Da li sigurno želite otkazati prijavu?
Prijava/Registracija
Korisničko ime
Lozinka
Zaboravili ste lozinku? Remind