Level completed - prodajno-skladišni prostor, prodaja, Lukavica, 548.63 m², Prodaja

Cijena na upit
  • 548.63 m²
Vrsta oglasa
Prodaja
Država
Bosna i Hercegovina
Regija
Republika Srpska
Godina gradnje
2008
Površina
548.63 m²
Vrsta grijanja
Centralno (Plin)
Stanje objekta
Očuvan
Orjentacija
Istok
Dodatne površine
  • Galerija
  • Skladište
Dodatne pogodnosti
  • Pristup invalidima
Opis objekta
Rental vam nudi odličan prodajno-skladišni poslovni prostor smješten u zgradi iz 2008. godine smještenoj na Dobrinji IV (općina Istočna Ilidža) u neposrednoj blizini entitetske granice. Lokaciju okružuje veliki broj stambenih zgrada kako iz socijalističkog perioda, tako i novije gradnje, a u neposrednoj blizini je i trolejbuska okretaljka, Autobuska stanica "Lukavica", TC TOM i TC Tuš, opština, SIPA... Frekvencija i protok ljudi nije upitan, stoga će i vidljivost vašeg brenda biti neupitno na visokom nivou.
Površina 548 m² raspoređena je na dva dijela, tačnije prodajni i skladišni. Prodajni dio čine veliki prostor sa galerijom, ostavom, dvije kancelarije, kuhinjom i mokrim čvorom te posjeduje ulaz uz cestu sa velikim portalima. Skladišni dio je podijeljen na dva dijela, posjeduje zaseban pristup teretnim vozilima, a dijelom je u portalima tako da može biti dio prodajne priče u skladu sa potrebama. Komunikacija postoji, a mogu biti i potpuno fizički odvojeni. U prostoru je dugo bila štamparija, a isti može biti pogodan za neki od supermarketa, prodavnica kozmetike i slično. Također, prostor može biti i odlična prilika za investiciju.
Budući da je riječ o novogradnji iz 2008., te da je prostor tekuće održavan, uz male modifikacije može biti spreman za vašu poslovnu djelatnost. Podne odloge su kombinovano kamene ploče, epoksidni pod i keramika, kompletna stolarija su ALU profili sa termoizolacionim staklima, grijanje centralno plinsko, a prostor je u potpunosti klimatiziran te posjeduje sistem ventilacije.
061 863 265
Emin
Broj oglasa
17266
Ref. broj agencije
2041-1
  • Sačuvaj u PDF-u Sačuvaj u PDF-u
    • Ocjena: 5
    • Ukupno glasova: 1
  • Prijavi oglas Otkaži prijavu
  • View QR Code View QR Code

Prodaja Poslovni prostori 548.63 m² (BHN78191631)

Nismo u mogućnosti prikazati adresu (Bosna i Hercegovina, Republika Srpska) ovog oglasa na Google StreetView. Nažalost Google StreetView ne posjeduje podatke za prikaz ove adrese.
Prijavite oglas ukoliko sadrži tehničke ili sigurnosne probleme.
Učitavam...
Da li sigurno želite otkazati prijavu?
Prijava/Registracija
Korisničko ime
Lozinka
Zaboravili ste lozinku? Remind