Omišalj, restoran sa apartmanima u centru mjesta, 739 m², Prodaja, Omisalj

1.200,000 Euro
  • 739 m²
Vrsta oglasa
Prodaja
Država
Hrvatska
Regija
Primorsko-Goranska Županija
Grad
Omisalj
Naselje
Omišalj
Poštanski broj
51513
Broj spratova
2
Površina
739 m²
Sprat
2
Opis objekta
Posredujemo u prodaji objekta „U Barbi Gerga“ sa restoranom i apartmanima u strogom centru Omišlja, u pješačkoj i šetališnoj zoni. Objekat je izgrađen u mediteranskom stilu, temeljito obnovljen pred sezonu 2009. godine, i zaštićen kao kulturno dobro, te se na njega plaća spomenička renta.
Objekt je po etažnosti prizemlje, kat i potkrovlje, ukupno: Netto površine 537,20 m2 /Brutto pov. 739,70 m2
Restoran je vrhunski, sa 100 godišnjom tradicijom, uređen u nautičkom stilu, sa uličnom terasom, salom i velikom zelenom terasom u dvoru iza objekta, koja je skrivena u dubokom hladu smokvi i koja pruža divan osjećaj smirenja i predaha od ljetne vreve. Za sada je zatvoren ali sve je i dalje u funkciji.
Restoran sa svojom vrtnom terasom i uličnom terasom do gradske šetnice posjeduje ukupno 260 sjedećih mjesta.
Apartmani „U Barbi Gerga“ smješteni na prvom i drugom katu zgrade, unutar starih, debelih , kamenih zidova gdje ne dopire ljetna žega sa 8 stambenih jedinica, dobro su opremljeni sa kuhinjama, kupaonicama, komforno namješteni, te klimatizirani sa mogućnošću smještaja do 30 gostiju i uz to imaju besplatno parkiralište 50-tak metara od objekta.
Uz to postoji mogućnost rekonstrukcije objekta sa dogradnjom novog dijela sa apartmanima ili hotela sa još 30 ležajeva, za što vlasnik već ima dokumentaciju.
Objekat se nalazi na par minuta šetnje kroz ugodnu borovi šumu do plaže.
Srce Omišlja je stara gradska jezgra, gdje se nalazi i „U Barbi Grega“, koje krase zavojite uličice i zbijeni nizovi kuća koji čuvaju u sebi dragocjenu kulturnu baštinu. Na nedalekom središnjem trgu nalazi se župna crkva Uznesenja Marijina, puna srednjovjekovnih, renesansnih i baroknih umjetnina te glagoljskih natpisa. Novi obalni dio Omišlja nudi sadržaje sa svojim hotelima, vilama i plažama za zabavu i rekreaciju.
Omišalj isto tako krasi vrlo dobra prometna povezanost , 5 km do zračne luke i 6 km do Krčkog mosta, što uvelike olakšava dostupnost tokom cijele godine.

Cijena : 1.200.000,00 €

Zrinka Fostač
Mobitel: 099 5371296

ID KOD AGENCIJE: 5714
Broj oglasa
25981
  • Sačuvaj u PDF-u Sačuvaj u PDF-u
    • Ocjena: 5
    • Ukupno glasova: 1
  • Prijavi oglas Otkaži prijavu
  • View QR Code View QR Code

Prodaja Poslovni prostori 739 m² Omišalj Omisalj (BHN12585955)

Nismo u mogućnosti prikazati adresu (Hrvatska, Primorsko-Goranska Županija, Omisalj, Omišalj, 51513) ovog oglasa na Google StreetView. Nažalost Google StreetView ne posjeduje podatke za prikaz ove adrese.
Prijavite oglas ukoliko sadrži tehničke ili sigurnosne probleme.
Učitavam...
Da li sigurno želite otkazati prijavu?
Prijava/Registracija
Korisničko ime
Lozinka
Zaboravili ste lozinku? Remind