TIM: Konjic, stamb. posl. objekat 144m2, parcela 461m2, 144 m², Prodaja

Cijena na upit
  • 144 m²
Vrsta oglasa
Prodaja
Država
Bosna i Hercegovina
Lokacija (adresa, grad, ...)
Spiljani
Godina gradnje
2003
Površina
144 m²
Stanje objekta
Potrebno renovirati
Orjentacija
Jugoistok
Osnovni priključci
  • Voda
  • Struja
  • Telefon
Opis objekta
Opis nekretnine:
Prodaje se stambeno-poslovni objekat uknjižene površine 144m2 na parceli površine 461m2 u mjestu Spiljani, Opština Konjic.
Stvarna kvadratura poslovnog dijela objekta iznosi cca 340 m2, dok je prvi sprat stambenog dijela površine 85m2 i potkrovnog dijela od cca 40m2. Gradnja objekta je započeta 1990. godine, a objekat je završrn 2003. godine.
Objekat posjeduje sljedeću infrastrukturu i prateći sadržaj: kotlovnicu za proizvodnju toplotne energije, centralno grijanje, trafostanica kapaciteta 250 kilovoltampera, a snabdijevanje el. energijom je omogućeno i iz gradske mreže.
Obzirom na mikrolokaciju poslovne zgrade, moguće je namjena za više različitih djelatnosti kao npr. prerada i pakiranje ljekovitog bilja, gljiva, destilacija bilja i proizvodnja eteričnog ulja, proizvodnja pločastog namještaja, baterijski uzgoj jaja, zanatske uslužne djelatnosti i sl.
Objekat se nalazi odmah pored asfaltne ceste koja posjed povezuje sa Konjicom (cca 5 km) i rafting atrakcijom na Neretvi (cca 1 km).
Lokacija:
Stambeno-poslovni objekat (Pr+1+Pt) se nalazi u mjestu Spiljani, Opština Konjic.
Lokacija je odlično uvezana asfaltnom cestom sa okolnim mjestima, dok je centar Konjica udaljen cca 5 km.
Bitno je naglasiti da su rafting centar na Neretvi i Titov bunker udaljeni svega 2 km od posjeda, što naglašava izuzetnost lokacije za turistički, uslužni i privredni potencijal.
Standard:
Kotlovnica za proizvodnju toplotne energije – centralno grijanje. Trafostanica kapaciteta 250 KVA+gradska mreža. Četiri kamina. Ekološka nepropusna septička jama.
Broj oglasa
13461
Ref. broj agencije
128-1
    • Ocjena: 5
    • Ukupno glasova: 1
  • Prijavi oglas Otkaži prijavu

Prodaja Poslovni prostori 144 m² (BHN78646600)

Nismo u mogućnosti prikazati adresu (Bosna i Hercegovina, Spiljani) ovog oglasa na Google StreetView. Nažalost Google StreetView ne posjeduje podatke za prikaz ove adrese.
Prijavite oglas ukoliko sadrži tehničke ili sigurnosne probleme.
Učitavam...
Da li sigurno želite otkazati prijavu?
Prijava/Registracija
Korisničko ime
Lozinka
Zaboravili ste lozinku? Remind