Ured Samoborska, 184,91 m2, parking u cijeni, 184 m², Iznajmljivanje, Stenjevec

1,850 Euro
  • 184 m²
Vrsta oglasa
Iznajmljivanje
Država
Hrvatska
Regija
Grad Zagreb
Grad
Stenjevec
Poštanski broj
10000
Površina
184 m²
Sprat
1
Opis objekta
Ovaj poslovni prostor nalazi se u poslovnoj zgradi s dizalom na Samoborskoj cesti, poslovnoj zoni Zagreb Zapad. Lokacija nudi mirnu i poslovnu atmosferu, brz pristup autocesti i kvartovima u zapadnom dijelu Zagreba.
Zgrada je stara cca. 14 godina te je očuvana u toj mjeri da izgleda potpuno novo iznutra i izvana. Nova fasada rađena je prije cca. 1 godinu. Cijela konstrukcija je armirano betonska (a ne samo temelji) te je zgrada rađena na plutajućim dekama. Nakon potresa u zagrebu, statičari su procjenili otpornost na potres od čak 9 stupnjeva po Richteru.
Zgrada ima dizalo i pristup za invalide. Ured se nalazi na 1. katu i ima 184,91 m2. To je jedini ured na katu, tako da je najmoprimac sam na etaži. U ured se ulazi kroz vrata sa šifrom. Trenutno se sastoji od hodnika, jedne velike sale za sastanke koja se lako vratima pretvara u dvije, zajedničkog predsoblja/čekaone, 3 dodatna ureda, čajne kuhinje te muškog i žensko sanitarnog čvora sa spremištima. Moguće pregrađivanje/rušenje pregradnih zidova sukladno potrebama najmoprimca.
Cijena najma je 10,00 EUR/m2 + PDV. Održavanje (voda, servis vanjskih jedinica klima, lifta, bojlera i WC-a, održavaje i farbanje fasade, čišćenje zajedničkih prostorija, itd.) dođe 1 EUR/mj + PDV. Najmoprimac plaća komunalna davanja te struju i plin po potrošnji. Voda je ugrađena u održavanje, tako da ju najmoprimac ne plaća posebno.
U cijeni najma su i 5 parkirnih mjesta, uz mogućnost pregovora i o više ukoliko ih najmoprimac treba.

ID KOD AGENCIJE: 4962
Broj oglasa
21936
  • Sačuvaj u PDF-u Sačuvaj u PDF-u
    • Ocjena: 5
    • Ukupno glasova: 1
  • Prijavi oglas Otkaži prijavu
  • View QR Code View QR Code

Iznajmljivanje Poslovni prostori 184 m² Stenjevec (BHN14877129)

Nismo u mogućnosti prikazati adresu (Hrvatska, Grad Zagreb, Stenjevec, 10000) ovog oglasa na Google StreetView. Nažalost Google StreetView ne posjeduje podatke za prikaz ove adrese.
Prijavite oglas ukoliko sadrži tehničke ili sigurnosne probleme.
Učitavam...
Da li sigurno želite otkazati prijavu?
Prijava/Registracija
Korisničko ime
Lozinka
Zaboravili ste lozinku? Remind