Centar, luksuzan stan,112 m2, 2S+DB, s balkonom, 112 m², Rijeka

1,450 Euro
  • 112 m²
Vrsta oglasa
Iznajmljivanje
Država
Hrvatska
Regija
Primorsko-Goranska Županija
Grad
Rijeka
Naselje
Centar
Poštanski broj
51000
Površina
112 m²
Sprat
1
Opis objekta
Luksuzni stan u centru grada, sa predivnim pogledom, na ugodnoj lokaciji, prvome katu stambene zgrade, u cijelosti kvaliteno adaptiran sa izvrsnom stolarijom troslojnim staklima, protuprovalnim vratima, nutarnjim vratima bez rubova, potpuno novim instalacijama vode, struje. Grijanje je na gradski plin novim dizajnerskim radijatorima, modernim klimama a podno grijanje u kupaonama.
Stan je izuzetno prostrani, ugodan i uređen po konceptu open space, a sastoji se od velikog dnevnog boravka koji slijedi blagovaonskim dijelom u radni dio moderne, skupocjene i u potpunosti opremljene kvalitetnim aparatima Scavollini kuhinje, gdje je izlaz na balkon sa izuzetnim pogledom na Rijeku i more, blagovaona, a u nastavku su spavaće sobe od kojih je jedna s garderobom, dvije moderne kupaone s prekrasnim walk in tušem i dizajniranim sanitarijama i opremom, utility room, predsoblje, hodnik. Sve perilice i aparati su u stanu, a poseban naglasak je stavljen na rasvjetna tijela, lampe, stolice, veliki stol. Spoj toplih boja blagovaonskog dijela, parketa i sivih modernih nijansi ugodan je oku i odiše prozračnošću i svijetloscu velikih staklenih površina. Na korištenje slatkavrtna kućica s zelenim dijelom vrta. Zajednička parkirna mjesta oko zgrade.
Režije se plaćaju posebno.
Manuela 099 45 12 330

ID KOD AGENCIJE: 5376
Broj oglasa
28916
  • Sačuvaj u PDF-u Sačuvaj u PDF-u
    • Ocjena: 5
    • Ukupno glasova: 1
  • Prijavi oglas Otkaži prijavu
  • View QR Code View QR Code

Iznajmljivanje stanova Rijeka Centar 112 m² -soban (BHN94894873)

Nismo u mogućnosti prikazati adresu (Hrvatska, Primorsko-Goranska Županija, Rijeka, Centar, 51000) ovog oglasa na Google StreetView. Nažalost Google StreetView ne posjeduje podatke za prikaz ove adrese.
Prijavite oglas ukoliko sadrži tehničke ili sigurnosne probleme.
Učitavam...
Da li sigurno želite otkazati prijavu?
Prijava/Registracija
Korisničko ime
Lozinka
Zaboravili ste lozinku? Remind