Luksuzan četverosoban stan/ Centar/ 105 m2, 105 m², Sarajevo – Centar

Cijena na upit
  • 105 m²
Vrsta oglasa
Prodaja
Država
Bosna i Hercegovina
Regija
Federacija Bosne i Hercegovine
Grad
Sarajevo – Centar
Naselje
Centar
Površina
105 m²
Opis objekta
Prodaje se luksuzno renoviran četverosoban stan u Centru Sarajeva površine 105,70 m2. 
Stan se sastoji od dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom, tri spavaće sobe, kupatila, wc-a i balkona.
Stan je opremljen i djelimično namješten sa modernim  namještajem, te ima vlastito parking mjesto koje se nalazi iza zgrade.
Nekretnina je potpuno i moderno renovirana 2016. godine i tom prilikom su promjenjene sve vodovodne i električne instalacije, postavljena  najkvalitetnija unutrašnja i vanjska stolarija, te je ugrađen rezervoar za vodu kao i poseban sistem grijanja/hlađenja na toplotne pumpe. 
Lokacija:
Stan se nalazi na drugom spratu stambene zgrade u Mis Irbinoj ulici. Ulaz u haustor je promjenjen i stavljena su moderna vrata sa interfonom, te se sam enterijer haustora održava prema visokim standardima.  Dvostrana orijentacija (Sjever-Jug) čini prostor sunčanim, svijetlim i ugodnim za život dok je jedna od najvećih prednosti stana blizina mnogih sadržaja u centru grada neophodnih za svakodnevni boravak i život. 
U neposrednoj blizini stana nalaze se BBI Centar, Veliki Park, Akademija likovnih umjetnosti, supermaketi, banke, pošta i mnogi drugi sadržaji. 
Tehničke karakteristike:
Poseban sisten grijanja i hlađenja na toplotne pumpe, vanjska PVC stolarija sa zvučnom izolacijom, termoizolacija,u nutrašnja drvena stolarija. Blindo ulazna vrata. Parket u svim sobama i hodniku. Keramičke pločice u kupatiliu, kuhinji i predsoblju.
Finansiranje:
Putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način!
Cijena:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za oglašenu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti različita od preporučene,  a ponuđenu od strane kupca ili zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.
Više informacija možete dobiti na slijedeće brojeve telefona ili putem e-maila:info@area.ba
+387 33 262 210+387 61 907 965 +387 61 171 200
Prodajete ili iznajmljujete Vašu nekretninu? Iza nas stoji hiljade realizovanih transakcija i još toliko zadovoljnih klijenata. Pozovite nas: 033 262 210
Broj oglasa
15734
Ref. broj agencije
1622-1
  • Sačuvaj u PDF-u Sačuvaj u PDF-u
    • Ocjena: 5
    • Ukupno glasova: 1
  • Prijavi oglas Otkaži prijavu
  • View QR Code View QR Code

Prodaja stanova Sarajevo – Centar Centar 105 m² -soban (BHN21291308)

Nismo u mogućnosti prikazati adresu (Bosna i Hercegovina, Federacija Bosne i Hercegovine, Sarajevo – Centar, Centar) ovog oglasa na Google StreetView. Nažalost Google StreetView ne posjeduje podatke za prikaz ove adrese.
Prijavite oglas ukoliko sadrži tehničke ili sigurnosne probleme.
Učitavam...
Da li sigurno želite otkazati prijavu?
Prijava/Registracija
Korisničko ime
Lozinka
Zaboravili ste lozinku? Remind