Nobelovac - salonski stan, Centar, prodaja, 119 m², Sarajevo – Stari grad

Cijena na upit
  • 119 m²
Vrsta oglasa
Prodaja
Država
Bosna i Hercegovina
Regija
Federacija Bosne i Hercegovine
Grad
Sarajevo – Stari grad
Naselje
Katedrala
Površina
119 m²
Vrsta grijanja
Centralno (Plin)
Orjentacija
Sjever,Jug
Dodatne pogodnosti
  • Namješten
  • Opremljena kuhinja
Opis objekta
U prelijepoj četverokatnici iz austrougarskog perioda, pravoj urbanoj vili najljepše sarajevske gradnje, nudimo vam unikatan salonski stan od 119 kvadrata. Stan se nalazi u ulici Josipa Štadlera, u neposrednoj blizini Muzičke škole i Bogoslovije.
Iako prirodno ušuškan stanovima u prizemlju i na drugom spratu, stan je dodatno izoliran - kako odličnom novom fasadom, tako i unutrašnjom izolacijom. Dvostrano je orijentiran, izuzetno svijetao, zimi topao, a ljeti ugodno hladnjikav. Čine ga autentičan dnevni boravak - salon, kuhinja s trpezarijom za ukućane, dvije spavaće sobe, ostava, hodnik i dva kupatila. Stropovi od preko tri metra, patinirana unutrašnja stolarija koja je pravo malo umjetničko djelo, vrhunski parket u sobama, keramika i sanitarije najvišeg standarda, kuhinja po mjeri Gorenje, etažno plinsko grijanje s dva bojlera, nove instalacije... ovaj spomenik davne zaboravljene estetike čine praktičnim i modernim domom. Pa je naš Nobelovac upravo savršeno izbalansiran stambeni prostor: u njemu je sačuvan dašak tradicije, a opet je sve prilagođeno stanarima novog doba.
Ova luksuzno renovirana nekretnina pokazat će se odličnim izborom ukoliko maštate o butik hostelu, luksuznom stanu koji ćete iznajmljivati, ili pak komfornom stiliziranom domu u srcu Starog grada.
Nekoliko riječi o lokaciji: ulica Josipa Štadlera sklonjena je od buke i vreve našeg glavnog grada, a opet ste samo nekoliko minuta ugodne šetnje udaljeni od Katedrale, sarajevskih pozorišta, najboljih sarajevskih restorana i Baščaršije.
Stan možete namaštati i namjestiti kako vam je srcu drago. Ako vam se ipak više sviđa namještaj s fotografija, osim nekoliko naslijeđenih komada i njega možete kupiti sa stanom. Ali, to je već stvar pregovora. A da bismo se skupa divili ovom Unikumu sarajevskog tržišta nekretnina, a možda i pregovarali, nazovite me na 061 803 796.
Čekam vas ispred ploče našeg Nobelovca Vladimira Preloga.
Alma
Broj oglasa
13672
Ref. broj agencije
1691-1
  • Sačuvaj u PDF-u Sačuvaj u PDF-u
    • Ocjena: 5
    • Ukupno glasova: 1
  • Prijavi oglas Otkaži prijavu
  • View QR Code View QR Code

Prodaja stanova Sarajevo – Stari grad Katedrala 119 m² -soban (BHN13875170)

Nismo u mogućnosti prikazati adresu (Bosna i Hercegovina, Federacija Bosne i Hercegovine, Sarajevo – Stari grad, Katedrala) ovog oglasa na Google StreetView. Nažalost Google StreetView ne posjeduje podatke za prikaz ove adrese.
Prijavite oglas ukoliko sadrži tehničke ili sigurnosne probleme.
Učitavam...
Da li sigurno želite otkazati prijavu?
Prijava/Registracija
Korisničko ime
Lozinka
Zaboravili ste lozinku? Remind