Novogradnja/ Malta Complex, 55 m², Sarajevo – Novo Sarajevo

65.465,81 Euro
  • 55 m²2
Vrsta oglasa
Prodaja
Država
Bosna i Hercegovina
Regija
Federacija Bosne i Hercegovine
Grad
Sarajevo – Novo Sarajevo
Naselje
Dolac Malta
Površina
55 m²
Broj soba
2
Opis objekta
"MALTA COMPLEX" je stambeno-poslovni objekat smješten u središtu grada, u ulici Paromlinska, Novo Sarajevo.Objekat raspolaže sa 34 stambene jedinice, 2 PENTHOUSE-a i 3 poslovna prostora."MALTA COMPLEX" nudi kvalitetan, komforan i jedinstven dom, lociran u mirnom dijelu grada a ujedno na atraktivnoj lokaciji koja nudi sve potrebne sadržaje (škole, obdaništa, tržne centre, dom zdravlja, banke, pošta) te odličnu saobraćajnu povezanost.Stanovi su dizajnirani na način da je pametno iskorištena površina, čime je kupcima data stvarna vrijednost za uloženi novac. Za svu ugrađenu opremu kupci će dobiti ateste, odnosno garantne listove od proizvođača opreme shodno procedurama proizvođača.
- Termofasadni sistem, debljine d=18cm. Završna silikatna žbuka.- Liftovi nosivosti do 800kg/11 osoba. Mogućnost ulaska u lift iz garaže. - Protuprovalna vrata sa 4 (četiri) pokretna uboda i 3 (tri) fiksna uboda, ukupno 7 (sedam) tačaka otpora. Španska brava "AMIG". Vrata imaju zvučnu i termoizolaciju debljine 5cm.- U stambenim jedinicama ugrađuju se protuklizne keramičke pločice renomiranog italijanskog proizvođača u I (prvoj) klasi. Otvorena opcija za odluku postavljanja parketa.- Kupatila su opremljena sanitarnom opremom renomiranog proizvođača GROHE, bijele boje. Ugradbeni vodokotlić, wc šolja sa daskom, tuš kabine sa staklenim pregradama (tursko kupatilo sa rešetkom), slavine i umivaonik.  - Zidovi u kupatilima oblažu se keramičkim pločicama I (prve) klase renomiranog italijanskog proizvođača, do plafona. Paleta boja keramičkih pločica je neutralna/prirodna, odnosno zemljani tonovi (bež, siva). Zidovi u kuhinji oblažu se do visine od 160 cm (do gornjih kuhinjskih elemenata), također u neutralnim/prirodnim bojama. Ostatak zidnih obloga u stambenim jedinicama boji se bijelom ekološkom disperzivnom bojom.  - Unutrašnja stolarija: ram (štok) od drvne masive, furnirane hrastom. Krila vrata obostrano šperovana, punjeni elementi, hrastova finalna obrada, kuhinjska vrata polustaklena. Okov I (prve) klase.  - Vanjska stolarija: proizvedena od šestokomornih PVC profila u bijeloj boji sa tri stakla, sa roletnomu bijeloj boji i odgovarajućim klupicama. Okov I (prve) klase, renomiranog njemačkog proizvođača WINKHAUS.- Priključak na javni sistem vodoopskrbe i odvodnje. Za svaku stambenu jedinicu predviđeno je zasebno mjerenje potrošnje vode (zasebni individualni vodomjeri).  - Svaki stan će imati utičnicu kablovske televizije, priključak na internet i druge ponude kablovske televizije.- Etažno podno grijanje na struju sa dodatnim kupaonim radijatorima u kupatilu. Izolacija na nivou objekta pasivnog gubitka energije.  - U stanovima je ugrađena elektro oprema visokog kvaliteta.  Svi stanovi su opremljeni unutarnjom i vanjskom klima jedinicom.  Za svu ugrađenu opremu kupac će dobiti ateste, odnosno garantne listove od proizvođača opreme shodno procedurama proizvođača
 
Broj oglasa
8408
Ref. broj agencije
1513-1
  • Sačuvaj u PDF-u Sačuvaj u PDF-u
    • Ocjena: 3.2
    • Ukupno glasova: 45
  • Prijavi oglas Otkaži prijavu
  • View QR Code View QR Code

Prodaja stanova Sarajevo – Novo Sarajevo Dolac Malta 55 m² 2-soban (BHN17487938)

Nismo u mogućnosti prikazati adresu (Bosna i Hercegovina, Federacija Bosne i Hercegovine, Sarajevo – Novo Sarajevo, Dolac Malta) ovog oglasa na Google StreetView. Nažalost Google StreetView ne posjeduje podatke za prikaz ove adrese.
Prijavite oglas ukoliko sadrži tehničke ili sigurnosne probleme.
Učitavam...
Da li sigurno želite otkazati prijavu?
Prijava/Registracija
Korisničko ime
Lozinka
Zaboravili ste lozinku? Remind