Novogradnja, odličan 3s + db stan, 106 m², Novi Zagreb - Zapad

252,800 Euro
  • 106 m²
Vrsta oglasa
Prodaja
Država
Hrvatska
Regija
Grad Zagreb
Grad
Novi Zagreb - Zapad
Naselje
Blato
Poštanski broj
10000
Površina
106 m²
Opis objekta
Prodaje se izvrstan stan na Blatu u novogradnji. Blato je brzo rastući kvart u Zagrebu, koji obiluje predivnim novogradnjama, u blizini je Arene centra i ostalih važnih sadržaja za život. Stan se sastoji od ulaza, kuhinje s blagovanom i dnevnim boravkom, triju soba, dviju kupaonica, degežmana i prostranog vrta. Uz stan je obvezna kupnja garažnog parkirnog mjesta (890 eura po m2) i uz stan su vezana dva spremišta (ukalkulirana su u cijenu.). Prodavatelj je pravna osoba, te je kupac oslobođen poreza na promet nekretninama, također radi se o investitoru s dugogodišnjim iskustvom, čiji se rad odlikuje kvalitetom. Papiri gradnje i vlasništva su uredni. Predviđeni energetski certifakat je A+. Zgrada je završena i očekuje se tehnički pregled.
TEHNIČKE SPECIFIKACIJE:

Građevina je stambeno poslovne namjene. Stambeno poslovna građevina je visine: podrum-1, prizemlje, 1. kat i uvučeni kat te ima ukupno 3 nadzemne etaže. Sastoji se od dva nadzemna volumena, uličnog koji je poslovne namjene te dvorišnog koji je stambene namjene.

Građevina je temeljena na armirano betonskoj ploči, debljine 50 cm sa svim potrebnim slojevima i hidroizolacijom. Nosiva horizontalna konstrukcija svih etaža je iz A.B. debljine 20-25 cm. Nosiva horizontalna konstrukcija balkona je A.B. ploča, debljine 20 cm. Stubišta su također armirano betonska debljine 18 cm. Zidovi nosive konstrukcije nadzemnih etaža su od A.B. debljine 20 i 25 cm. Zidovi pročelja koji su dio nosive konstrukcije su armirano betonski zidovi debljine 20 i 25 cm, s toplinskom fasadom. Ostali zidovi pročelja su od opeke debljine 20 cm, s toplinskom fasadom. Pregradni zidovi su debljine 10 cm, od gipskartonskih ploča s ispunom za zvučnu izolaciju. Svjetla visina etaže prizemlja je od 2,60 m do 2,70 m. Svijetle visine stanova (dnevni boravak, sobe, kuhinja, hodnici,kupaonice i wc-a) od poda do stropa su od 2,60 m do 2,66 m.

Unutarnja stolarija svijetle visine 210 cm sa zvučno izoliranim krilom, dovratnikom u širini zida, lakirana poliuretanskim lakom u tri nanosa u bijeloj boji. Ulazna vrata su protuprovalna i protupožarna (EI 30-Sm). Oprema sanitarnih čvorova: ležeće kade/plitke tuš kade sa fiksnom staklenom stijenom na jednoj strani, konzolne sanitarije renomiranih proizvođača sanitarne opreme, ugradbeni vodokotlići renomiranih proizvođača s tipkom kao jedinim vidljivim elementom, jednoručne armature renomiranih proizvođača, zidovi sanitarnih čvorova opločeni keramikom I klase do stropa.

Vanjski prozori izvesti će se s PVC profilima s prekinutim toplinskim mostom, s trostrukim low-E IZOstaklom s ispunom toplinski inertnim plinom, dva stakla premazana low-E premazom, debljina 4+16+4+16+4 mm. Vanjska balkonska vrata (staklene stijene) izvesti će se s PVC profilima s prekinutim toplinskim mostom, s trostrukim low-E IZO-staklom s ispunom toplinski inertnim plinom, dva stakla premazana low-E premazom, debljina 4+16+4+16+4mm. Ograde balkona, terasa i loggia izvesti će se djelomično u armiranom betonu, dodatno obloženi ETICS fasadnim sustavom, a djelomično kao staklena ili aluminijska ograda. Minimalna visina ograde iznosi 90 cm. Ograde stubišta izvesti će se u crnoj bravariji, visina ograde, rukohvata, minimalno 100 cm iznad površine gazišta stubišnog kraka.

Za grijanje svih prostorija predviđena je ugradnja podnog grijanja. Površinu sustava za ugradnju čini EPS kontrolirane kvalitete, kao toplinska izolacija i izolacija buke hodanja, uključujući ispupčenu ploču u kojoj je otisnut raster za postavljanje. Podno grijanje/hlađenje izvodi se sa cijevima, dimenzija d=16x2 mm, izrađenim od umreženog polietilena sa slojem za zaštitu od prodora kisika.
Za potrebe hlađenja dnevnog boravka predviđa se ugradnja split sustava. Ugrađeni će biti klima uređaji split sistema inverterske tehnologije energetske klase A++ u režimu hlađenja i A+ u režimu grijanja.

Projektom je predviđena izvedba 2 osobna dizala za 8 osoba.
Planira se ugradnja 2 osobna dizala prema HRN EN 81-20 s sinkronim električnim bezreduktorskim motorom s permanentnim magnetima, snage 4,0 kW ±5%, minimalno 180 uključivanja/sat.
Dizala su električna na užad bez posebne strojarnice, nosivosti 630 kg/8 osoba, s visinom dizanja 10,86 m. Vozna okna izvesti će se u armiranom betonu.

ID KOD AGENCIJE: 6019
Broj oglasa
27902
    • Ocjena: 5
    • Ukupno glasova: 1
  • Prijavi oglas Otkaži prijavu

Prodaja stanova Novi Zagreb - Zapad Blato 106 m² -soban (BHN15375250)

Nismo u mogućnosti prikazati adresu (Hrvatska, Grad Zagreb, Novi Zagreb - Zapad, Blato, 10000) ovog oglasa na Google StreetView. Nažalost Google StreetView ne posjeduje podatke za prikaz ove adrese.
Prijavite oglas ukoliko sadrži tehničke ili sigurnosne probleme.
Učitavam...
Da li sigurno želite otkazati prijavu?
Prijava/Registracija
Korisničko ime
Lozinka
Zaboravili ste lozinku? Remind