Rijeka, Kastav dvoetažni stan, 235 m², Kastav

470,000 Euro
  • 235 m²
Vrsta oglasa
Prodaja
Država
Hrvatska
Regija
Primorsko-Goranska Županija
Grad
Kastav
Poštanski broj
51215
Površina
235 m²
Opis objekta
Prodajemo stan na odličnoj lokaciji u Kastvu, u kvartu Brestovice. Odlična mikro lokacija, blizina svih sadržaja, mirna i za život ugodna lokacija u slijepoj ulici sa 3 parkirna mjesta i okućnicom zgrade na korištenje stanarima. Vanjski roštilj u dvorištu. Blizina zaobilaznice, u krugu 10ak kilometara od centra Opatije i Rijeke. Stan se sastoji od dvije etaže. Na prvoj etaži su smješteni ulazni trijem, dnevni boravak s izlazom na veliku loggiu koja ima pogled na more, kuhinja i blagovaona, kupaona i wc-a, dvije spavaće sobe. Stan je pun svijetlosti i odličnog rasporeda te je maksimalno iskorišten svaki kutak i kvalitetno uređen do najsitnijih detalja. Kuhinja je opremljena svim potrebnim aparatima te velikim radnim površinama. Stepenice vode u visoko potkrovlje koje se sastoji od dvije spavaće sobe, dagežmana te tri velika spremišta. Svaka prostorija u potkrovlju ima vlastiti prozor te dovoljno svjetlosti. Grijanje na klime sa inverterom. Tlocrtna površina 297m2 od čega 235 m2 stambenog prostora.
Nekretnina vrijedna pažnje, može poslužiti kao investicija za iznajmljivanje ili topli dom za brojčanu obitelj. Mogućnost zamjene za drugu nekretninu uz nadoplatu.

ID KOD AGENCIJE: 4885
Broj oglasa
29073
  • Sačuvaj u PDF-u Sačuvaj u PDF-u
    • Ocjena: 5
    • Ukupno glasova: 1
  • Prijavi oglas Otkaži prijavu
  • View QR Code View QR Code

Prodaja stanova Kastav 235 m² -soban (BHN21018656)

Nismo u mogućnosti prikazati adresu (Hrvatska, Primorsko-Goranska Županija, Kastav, 51215) ovog oglasa na Google StreetView. Nažalost Google StreetView ne posjeduje podatke za prikaz ove adrese.
Prijavite oglas ukoliko sadrži tehničke ili sigurnosne probleme.
Učitavam...
Da li sigurno želite otkazati prijavu?
Prijava/Registracija
Korisničko ime
Lozinka
Zaboravili ste lozinku? Remind