Rock\'n\'roll princeza! - trosoban stan, prodaja, Ciglane, 77 m², Sarajevo – Centar

132.884,76 Euro
  • 77 m²
Vrsta oglasa
Prodaja
Država
Bosna i Hercegovina
Regija
Federacija Bosne i Hercegovine
Grad
Sarajevo – Centar
Naselje
Ciglane
Površina
77 m²
Stanje objekta
Nedavno renoviran
Vrsta grijanja
Centralno toplana
Orjentacija
Istok
Dodatne površine
  • Balkon
  • Ostava
Dodatne pogodnosti
  • Sigurnosni sistem
  • Opremljena kuhinja
  • Protuprovalna vrata
Opis objekta
Rental prodaje renoviran porodični stan na donjim Ciglanama. Zgrada je smještena na jednom od atraktivnijih ravnih dijelova Sarajeva, sklonjena od gužve i buke, a opet na 5 minuta do strogog centra. Na Merhemića trgu je prisutan kompletan gradski sadržaj, a izdvajamo pijacu Ciglane, DM, Drugu gimnaziju, tek otvorenu Internacionalnu školu u Alipašinoj, Bingo, Zetru, stadion Koševo sa pratećim rekreacijskim sadržajem. U podnožju zgrade je i vrtić "Vrapčić" za najmlađe članove porodice.
Uknjižena površina iznosi 77 m², a stan čine veliki dnevni boravak s kuhinjom i trpezarijom u otvorenom konceptu, te izlaz na veliku terasu od svojih 14 m². U degažmanu su dvije spavaće sobe, kupatilo i ostava koja je pretvorena u vešeraj sa pratećim instalacijama. Tu je i ulazni hodnik sa gostinjskim toaletom, te vanjska ostava odmah pored stana - zaštićena blindiranim vratima.
Nekretnina je u potpunosti renovirana pri čemu su izmijenjene instalacije struje i vode, promijenjene vanjska i unutrašnja stolarija i podne obloge, terasa u potpunosti prilagođena vremenskim prilikama Sarajeva sa novom rasvjetom i podom. DanKűchen kuhinja po mjeri sa gorenje aparatima, moderna keramika, vrhunske sanitarije... Dakle, riječ je o nekretnini u koju je pored materijalnog, uloženo dosta ljubavi, estetike, znanja.
Stan je smješten na prvom spratu zgrade bez lifta u ulici Husrefa Redžića, a ukoliko ste se zatekli pak na gornjim ili srednjim Ciglanama, iz ulice Avde Hume možete ući u svoj haustor i spustiti se do stana. Okružen zelenilom, ovaj stan je pravi bingo ukoliko tražite porodičnu nekretninu u samom srcu Sarajeva, a ne želite reći zbogom parkovima, igralištima i ostalim blagodetima urbanog naselja.
Cijena stana s kuhinjom i plakarima iznosi 259.900 KM!
061 863 265
Emin
Broj oglasa
17866
Ref. broj agencije
2115-1
  • Sačuvaj u PDF-u Sačuvaj u PDF-u
    • Ocjena: 5
    • Ukupno glasova: 1
  • Prijavi oglas Otkaži prijavu
  • View QR Code View QR Code

Prodaja stanova Sarajevo – Centar Ciglane 77 m² -soban (BHN10483798)

Nismo u mogućnosti prikazati adresu (Bosna i Hercegovina, Federacija Bosne i Hercegovine, Sarajevo – Centar, Ciglane) ovog oglasa na Google StreetView. Nažalost Google StreetView ne posjeduje podatke za prikaz ove adrese.
Prijavite oglas ukoliko sadrži tehničke ili sigurnosne probleme.
Učitavam...
Da li sigurno želite otkazati prijavu?
Prijava/Registracija
Korisničko ime
Lozinka
Zaboravili ste lozinku? Remind