Selce dva stana sa garažom, 117 m², Crikvenica

330,000 Euro
  • 117 m²
Vrsta oglasa
Prodaja
Država
Hrvatska
Regija
Primorsko-Goranska Županija
Grad
Crikvenica
Naselje
Selce
Poštanski broj
51260
Površina
117 m²
Sprat
2
Opis objekta
Prodajemo stan u turističkom dragulju Kvarnera - Selcu pokraj Crikvenice, u stambenoj zgradi novije izgradnje na 2. katu, koji se sastoji od tri spavaće sobe, dva dnevna boravka, dvije kuhinje, dvije kupaonice i tri balkona s prekrasnim pogledom na zaljev i otok Krk. Ukupne površine 120 m2. Stanu pripada i 70m2 okućnice, te tavan koji se dodatno može urediti u stambeni prostor u potkrovlju. Dvorište je u završnoj fazi i sastoji se od zidanog mjesta za roštilj sa šankom, popločenog mjesta za sjedenje u sjeni pergole, popločenog mjesta za jacuzzi i zelenog raslinja. Stanu još pripada garaža i jedno parkirno mjesto isprijed garaže.
Stan se u naravi sastoji od dva stana na najgornjoj etaži; od kojih se jedan vrlo uspješno iznajmljuje turistima u kategoriji 4 zvijezdice tijekom ljetne sezone, te tako pruža mogućnost primamljivog dodatnog honorara.
Miran dio šarmantnoga gradića s dugačkom turističkom tradicijom, svega desetak minuta hoda do plaža i šetnice uz more. Idealno za veću obitelj ili osobe sa željom za uspješnom dodatnom zaradom!


ID KOD AGENCIJE: 3844
Broj oglasa
25115
    • Ocjena: 5
    • Ukupno glasova: 1
  • Prijavi oglas Otkaži prijavu

Prodaja stanova Crikvenica Selce 117 m² -soban (BHN12221195)

Nismo u mogućnosti prikazati adresu (Hrvatska, Primorsko-Goranska Županija, Crikvenica, Selce, 51260) ovog oglasa na Google StreetView. Nažalost Google StreetView ne posjeduje podatke za prikaz ove adrese.
Prijavite oglas ukoliko sadrži tehničke ili sigurnosne probleme.
Učitavam...
Da li sigurno želite otkazati prijavu?
Prijava/Registracija
Korisničko ime
Lozinka
Zaboravili ste lozinku? Remind