STAN S1, NOVOGRADNJA, PRODAJA, ZAGREB, PODSUSED, 82 m2, 4-soban, 82 m², Podsused - Vrapče

184,000 Euro
  • 82 m²
Vrsta oglasa
Prodaja
Država
Hrvatska
Regija
Grad Zagreb
Grad
Podsused - Vrapče
Poštanski broj
10000
Površina
82 m²
Opis objekta
STAN S1, NOVOGRADNJA, PRODAJA, ZAGREB, PODSUSED, 82 m2, 4-soban

Predviđen završetak izgradnje je siječanj 2024. godine.
Prodaje se četverosoban stan površine 82 m2 u prizemlju zgrade bez lifta. Zgrada ima ukupno četiri etaže (podrum, prizemlje, 1. kat i 2. kat), a nalazi se u ulici Pijavišće.

Stan se sastoji od open-space dnevnog boravka s blagovaonicom i kuhinjom, tri spavaće sobe, kupaonice s wc-om, wc-a, hodnika, dvije terase i vrta.

Zgrada sadržava 6 stambenih jedinica s pripadajućim parkirnim mjestima te spremišta u podrumu.
Stambena novogradnja nalazi se u slijepoj i mirnoj ulici nadomak Samoborske ceste u blizini svih potrebnih sadržaja – osnovna škola, vrtić, gimnazija, trgovački centri, javni gradski prijevoz, vlak, ljekarna, ugostiteljski objekti, banke.

Svaki od 6 stanova ima pažljivo dizajnirani tlocrt kako bi se maksimalno iskoristio prostor te pružila udobnost obiteljskog stanovanja. Tome u prilog ide činjenica da je svaki stan opremljen dizalicama topline marke Vaillant, čije su vanjske jedinice smještene na krov radi tišine i optimizacije prostora, zidnom i podnom keramikom te parketom prve klase, podnim grijanjem kroz cijeli stan, roletama na struju, komarnicima, protuprovalnim vratima i Smart Home pametnim sustavom. Također, parkirna mjesta opremljena su punjačima za el. vozila.

Novogradnja na Pijavišću toplinski će biti izolirana vunom debljine 12cm, a krov stirodurom debljine 20cm te u kombinaciji s troslojnom vanjskom stolarijom zadovoljeni su svi uvjeti za dobivanje energetskog certifikata A+. Konstrukcija je armirano-betonska, a izgradnja se izvodi prema svim važećim europskim standardima kako bi se budućim stanarima osigurala sigurnost svojega doma.

Uz svaki stan obvezna je kupnja vanjskog parkirnog mjesta i spremišta, a odabir istih ovisi o kupcu, odnosno raspoloživosti u trenutku kupnje.

Stanovi se kupuju direktno od investitora.

SAŽETAK:
Orijentacija: Zapad - Istok
Grijanje: Dizalice topline
Visina stropa: 2,7 m
Parking: Vanjsko parkirno mjesto
Cijena stana: 184.000€
Cijena parkinga: netto površina 3,57 m2 x 2.250€
Cijena spremišta: netto površina 5,01 m2 x 2.250€

ID KOD AGENCIJE: 3579
Broj oglasa
28295
    • Ocjena: 5
    • Ukupno glasova: 1
  • Prijavi oglas Otkaži prijavu

Prodaja stanova Podsused - Vrapče 82 m² -soban (BHN97673816)

Nismo u mogućnosti prikazati adresu (Hrvatska, Grad Zagreb, Podsused - Vrapče, 10000) ovog oglasa na Google StreetView. Nažalost Google StreetView ne posjeduje podatke za prikaz ove adrese.
Prijavite oglas ukoliko sadrži tehničke ili sigurnosne probleme.
Učitavam...
Da li sigurno želite otkazati prijavu?
Prijava/Registracija
Korisničko ime
Lozinka
Zaboravili ste lozinku? Remind