STAN U NOVOGRADNJI, STARA NOVALJA, 86 m², Novalja

210,000 Euro
  • 86 m²
Vrsta oglasa
Prodaja
Država
Hrvatska
Regija
Ličko-Senjska Županija
Grad
Novalja
Naselje
Stara Novalja
Poštanski broj
53291
Površina
86 m²
Sprat
2
Opis objekta
Ovaj stan na prvom katu u staroj Novalji nudi idealnu lokaciju za one koji traže blizinu mora, ali i miran i opuštajući boravak. Nalazi se samo 100 metara od plaže, što znači da možete uživati u kristalno čistoj vodi Jadranskog mora u bilo koje vrijeme. Uz to, stan se nalazi 1000 metara od centra mjesta, što znači da ćete biti dovoljno blizu svih najboljih restorana, barova i trgovina, ali opet dovoljno daleko od buke i gužve.

Stan se nalazi u kući s još 2 stana, a svaki stan ima pristup zajedničkom bazenu. To znači da možete uživati u plivanju i sunčanju bez obzira na to želite li biti sami ili s drugim gostima. Stan na prvom katu je savršen za obitelj ili grupu prijatelja do 5 osoba, strispavaće sobe, kupaonicom, zahodom, dnevnim boravkom i potpuno opremljenom kuhinjom. Balkon s pogledom na more i prirodu samoga otoka idealno je mjesto za ispijanje jutarnje kave ili večernje piće dok uživate u prekrasnom pogledu .

ZA VIŠE INFORMACIJA:
HELGA ZENERAL
099 4158 314

ID KOD AGENCIJE: 6122
Broj oglasa
28567
    • Ocjena: 5
    • Ukupno glasova: 1
  • Prijavi oglas Otkaži prijavu

Prodaja stanova Novalja Stara Novalja 86 m² -soban (BHN70270225)

Nismo u mogućnosti prikazati adresu (Hrvatska, Ličko-Senjska Županija, Novalja, Stara Novalja, 53291) ovog oglasa na Google StreetView. Nažalost Google StreetView ne posjeduje podatke za prikaz ove adrese.
Prijavite oglas ukoliko sadrži tehničke ili sigurnosne probleme.
Učitavam...
Da li sigurno želite otkazati prijavu?
Prijava/Registracija
Korisničko ime
Lozinka
Zaboravili ste lozinku? Remind