Urbana vila, Vrapče, Črnomerec

1 Euro
Vrsta oglasa
Iznajmljivanje
Država
Hrvatska
Regija
Grad Zagreb
Grad
Črnomerec
Naselje
Gornje Vrapče
Poštanski broj
10000
Opis objekta
Ovaj projekt pomno je smišljen kao moderna, ali pritom jednostavna urbana vila između zelenog pojasa i stambene zone u naselju Vrapče.

Stambeni objekt će se sastojati od 4 trosobna stana sa 4 garaže i 4 vanjska parkirna mjesta, uz bogati prirodni teren od 355 m² na samoj parceli koji čini 40% ukupne površine. Svaki stan posjeduje široku lođu te prekrasan pogled na park šumu Grmoščica, koja se nalazi 6 min autom od Vašeg budućeg doma.
Stanovi u ovom projektu odlikuju se modernom arhitekturom sa naglaskom na jednostavnost i učinkovitost stanova s velikim lođama. Stanovi će se graditi prema najvišim standardima i s najboljim materijalima kako bi ispunili očekivanje današnjeg tržišta. Zato su prizemlje i prvi kat identični po svome rasporedu i funkcionalnosti. Karakteristično za sva četiri stana je njihov otvoreni dnevni boravak i povezanost prema lođi što daje naglasak na osvijetljenje stana.
Idealno okruženje za obitelj jer pruža u bliskoj udaljenosti sve za život potrebne lokacije kao što su: osnovna škola 1 km (2 min autom), dječji vrtić 1,3 km (3 min autom), dom zdravlja 1,2 km (3 min autom), srednja škola 2 km (5 min autom), crkva 1,2 km (3 min autom), park šuma 2,6 (6 min autom), McDonalds/Lidl/Ilica 1,3 km (3 min autom), Trg bana Jelačića 8,5 km (16 min autom), autobusno stajalište linije 142 (Vrapčanska aleja – Jačkovina – Vrapčanska aleja)...

Planirani dovršetak gradnje i useljenje su sredinom 2023. godine.

ID KOD AGENCIJE: 5852
Broj oglasa
26955
  • Sačuvaj u PDF-u Sačuvaj u PDF-u
    • Ocjena: 5
    • Ukupno glasova: 1
  • Prijavi oglas Otkaži prijavu
  • View QR Code View QR Code

Iznajmljivanje stanova Črnomerec Gornje Vrapče m² -soban (BHN17903501)

Nismo u mogućnosti prikazati adresu (Hrvatska, Grad Zagreb, Črnomerec, Gornje Vrapče, 10000) ovog oglasa na Google StreetView. Nažalost Google StreetView ne posjeduje podatke za prikaz ove adrese.
Prijavite oglas ukoliko sadrži tehničke ili sigurnosne probleme.
Učitavam...
Da li sigurno želite otkazati prijavu?
Prijava/Registracija
Korisničko ime
Lozinka
Zaboravili ste lozinku? Remind