ŠMRIKA, Zemljište sa građevinskom dozvolom, 841 m², Kraljevica

135,000 Euro
  • 841 m²
Vrsta oglasa
Prodaja
Država
Hrvatska
Regija
Primorsko-Goranska Županija
Grad
Kraljevica
Naselje
Šmrika
Poštanski broj
51262
Površina
841 m²
Opis objekta
Građevinsko zemljište u Šmriki, zapadni dio, sa pravomoćnom građevinskom dozvolom i izgrađenom garažom sa direktnim prilazom sa lokalne javne ceste. Prema građevinskoj dozvoli predviđena je izgradnja obiteljske kuće, prizemnice, neto površine 168 m2, bazena, te garaže i spremišta površine 42 m2. Moguća je gradnja još jedne etaže, P+1 uz izmjenu građevinske dozvole ili objekta sa etažirane dvije dvoetažne stambene jedinice.

Sa terena se pruža predivan pogled na more i krčki most. Izvršena je priprema terena za gradnju kroz početne iskope. Sva infrastruktura prolazi uz teren a najbliži priključci su udaljeni unutar 100 metara. Sve komunalije su uključene u iskazanu cijenu te ih plaća sadašnji vlasnik odnosno prodavatelj zemljišta. Bitno je naglasiti da su ishodovani svi dokumenti te se odmah može početi sa gradnjom. Prema postojećem troškovniku završetak kuće po sistemu ključ u ruke iznosi 110.000 eura. Čisto vlasništvo.

ID KOD AGENCIJE: 5696
Broj oglasa
25764
  • Sačuvaj u PDF-u Sačuvaj u PDF-u
    • Ocjena: 5
    • Ukupno glasova: 1
  • Prijavi oglas Otkaži prijavu
  • View QR Code View QR Code

Prodaja Zemljišta 841 m² Šmrika Kraljevica (BHN28455455)

Nismo u mogućnosti prikazati adresu (Hrvatska, Primorsko-Goranska Županija, Kraljevica, Šmrika, 51262) ovog oglasa na Google StreetView. Nažalost Google StreetView ne posjeduje podatke za prikaz ove adrese.
Prijavite oglas ukoliko sadrži tehničke ili sigurnosne probleme.
Učitavam...
Da li sigurno želite otkazati prijavu?
Prijava/Registracija
Korisničko ime
Lozinka
Zaboravili ste lozinku? Remind