Kakve kuće možete kupiti za cijenu jednog stana u BiH

04.10.2018
U ovom članku fokusirali smo se na kuće i vikendice koje se prodaju na našem oglasniku kao samostalni prostrani objekti, a cijena im je proporcionalna cijenama nekih manjih stanova (posebno novogradnje) u većini gradova BiH.

Radi se o objektima do cca. 150.000 KM, a da li je bolje kupiti kuću ili stan, o tome odlučite sami i kažite nam vaše mišljenje:
 

1. Vikend kuća u LukaviciKuća je izgrađena na placu od 770m2, a ukupna površina kuće je cca 100m2. Nedavno je renovirana i u odličnom je funkcionalnom stanju. Kompletan plac je uređen i kultivisan sa zasađenim voćem i vrtom. Više o ovoj nekretnini i cijenu pogledajte ovdje.
 

2. Kuća na sprat u naselju Šehovina, MostarKuća se nalazi na posjedu od 146m2, a sama kuća u osnovi ima cca. 90m2. Kuća se sastoji od dva stana i garaže. Dvosoban stan na spratu je površine 74m2... Više o ovoj nekretnini i cijenu pogledajte ovdje.


3. Porodična kuća Sarajevo – Stari gradKuća se nalazi na veoma mirnoj i lijepoj lokaciji. Izgrađena je na placu od cca. 215m2, a dimenzije kuće su 6,5m puta 10m, te je čine prizemni dio, garaža, sprat i potkrovlje... Više o ovoj nekretnini i cijenu pogledajte ovdje.
 

4. Posjed sa modernom kućom i zemljištem CazinKuća je smještena na okućnici od ukupno 11.150m2 od čega je jedan dio kvalitetno uređena avlija, a ostatak zemljišta je oranica i pašnjak. Sam posjed raspolaže sa dvije parcele sa obje strane puta gdje obje parcele vežu sa potokom i imaju pristup direktno sa lokalnog puta. Više o ovoj nekretnini i cijenu pogledajte ovdje.
 
 

5. Kuća na prodaju TeslićKuća se nalazi u mirnom dijelu grada, udaljena od centra oko 500m. Novi krov, prozori PVC komplet ugradjeni, ulazna vrata dvoja PVC, novi balkoni sa plocicama i balkonska ograda od alominijuma nova 2 kupatila kao i nova komp.kuhinja sa el. aparatima.... Više o ovoj nekretnini i cijenu pogledajte ovdje.
 

6. Vikend kuća sa četiri zasebna apartmana IlijašVikend kuća sa četiri zasebna apartmana od kojih svaki ima vlastito kupatilo sa wc-om. Vikend kuća se nalazi u predivnom ambijentu, sa jedne strane granići sa šumom a sa druge sa potokom. Kuća je građena 2000 god. sa novim i veoma kvalitetnim materijalima, sa veoma lijepom i održavanom avlijom i okućnicom, gdje je uz samu rijeku postavljen šadrvan sa svim potrebnim elementima za ugodan boravak... Više o ovoj nekretnini i cijenu pogledajte ovdje.
 

7. Kuća sa lijepim vrtom u naselju Stup IlidžaKuća je izgrađena 1970. god. na placu od 1600 m2. Površina same kuće je cca 110 m2, a čine je suterenski dio gdje su garaža i ostava. Postoji topla veza sa prizemljem iz garaže, prizemni dio kuće čine, dnevna soba sa balkoom i velikom međusobno spojenom trpezarijom i kuhinjom... Više o ovoj nekretnini i cijenu pogledajte ovdje.

  
Prijava/Registracija
Korisničko ime
Lozinka
Zaboravili ste lozinku? Remind