Kakve kuće možete kupiti za cijenu jednog stana u BiH

04.10.2018
U ovom članku fokusirali smo se na kuće i vikendice koje se prodaju na našem oglasniku kao samostalni prostrani objekti, a cijena im je proporcionalna cijenama nekih manjih stanova (posebno novogradnje) u većini gradova BiH.

Radi se o objektima do cca. 150.000 KM, a da li je bolje kupiti kuću ili stan, o tome odlučite sami i kažite nam vaše mišljenje:
 

1. Vikend kuća u Lukavici



Kuća je izgrađena na placu od 770m2, a ukupna površina kuće je cca 100m2. Nedavno je renovirana i u odličnom je funkcionalnom stanju. Kompletan plac je uređen i kultivisan sa zasađenim voćem i vrtom. Više o ovoj nekretnini i cijenu pogledajte ovdje.
 

2. Kuća na sprat u naselju Šehovina, Mostar




Kuća se nalazi na posjedu od 146m2, a sama kuća u osnovi ima cca. 90m2. Kuća se sastoji od dva stana i garaže. Dvosoban stan na spratu je površine 74m2... Više o ovoj nekretnini i cijenu pogledajte ovdje.


3. Porodična kuća Sarajevo – Stari grad



Kuća se nalazi na veoma mirnoj i lijepoj lokaciji. Izgrađena je na placu od cca. 215m2, a dimenzije kuće su 6,5m puta 10m, te je čine prizemni dio, garaža, sprat i potkrovlje... Više o ovoj nekretnini i cijenu pogledajte ovdje.
 

4. Posjed sa modernom kućom i zemljištem Cazin



Kuća je smještena na okućnici od ukupno 11.150m2 od čega je jedan dio kvalitetno uređena avlija, a ostatak zemljišta je oranica i pašnjak. Sam posjed raspolaže sa dvije parcele sa obje strane puta gdje obje parcele vežu sa potokom i imaju pristup direktno sa lokalnog puta. Više o ovoj nekretnini i cijenu pogledajte ovdje.
 




 

5. Kuća na prodaju Teslić



Kuća se nalazi u mirnom dijelu grada, udaljena od centra oko 500m. Novi krov, prozori PVC komplet ugradjeni, ulazna vrata dvoja PVC, novi balkoni sa plocicama i balkonska ograda od alominijuma nova 2 kupatila kao i nova komp.kuhinja sa el. aparatima.... Više o ovoj nekretnini i cijenu pogledajte ovdje.
 

6. Vikend kuća sa četiri zasebna apartmana Ilijaš



Vikend kuća sa četiri zasebna apartmana od kojih svaki ima vlastito kupatilo sa wc-om. Vikend kuća se nalazi u predivnom ambijentu, sa jedne strane granići sa šumom a sa druge sa potokom. Kuća je građena 2000 god. sa novim i veoma kvalitetnim materijalima, sa veoma lijepom i održavanom avlijom i okućnicom, gdje je uz samu rijeku postavljen šadrvan sa svim potrebnim elementima za ugodan boravak... Više o ovoj nekretnini i cijenu pogledajte ovdje.
 

7. Kuća sa lijepim vrtom u naselju Stup Ilidža



Kuća je izgrađena 1970. god. na placu od 1600 m2. Površina same kuće je cca 110 m2, a čine je suterenski dio gdje su garaža i ostava. Postoji topla veza sa prizemljem iz garaže, prizemni dio kuće čine, dnevna soba sa balkoom i velikom međusobno spojenom trpezarijom i kuhinjom... Više o ovoj nekretnini i cijenu pogledajte ovdje.

 




Bhnekretnine.ba polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje. Preuzimanje Blog sadržaja dozvoljeno je do max. 300 riječi uz obaveznu objavu linka stranice sa kojeg je sadržaj preuzet. Za preuzimanje cijelog teksta potrebno je pismeno ovlaštenje od Bhnekretnine.ba. Neovlašteno korištenje sadržaja i preuzimanje tekstova sa Bloga Bhnekretnine.ba bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava Bhnekretnine.ba portala i podložno je tužbi.



 
Prijava/Registracija
Korisničko ime
Lozinka
Zaboravili ste lozinku? Remind