Najpovoljniji stanovi u BiH, za trosoban stan samo 30,000 KM

13.09.2018
Broj oglašenih nekretnina na Bhnekretnine.ba je svakim danom sve veći, a ponuda je sve interesantnija. Iz tog razloga odlučili smo izdvojiti nekoliko ponuda sa našeg portala koje će vas sigurno natjerati na razmišljanje ukoliko kupujete ili prodajate stan.

Ovo su stanovi koje možete kupiti za cijenu ispod trenutnog prosjeka cijene jednog kvadrata u BiH:
 

Trosoban stan u Lukavici 78.000 KM



Stan je ukupne površine 57m² i pozicioniran je na trećem spratu novoizgrađene stambene zgrade sa liftom od ukupno četiri sprata. Sastoji se od ulaznog hodnika, dnevnog boravka, kuhinjske niše, dvije spavaće sobe, balkona i kupatila. Više o ovoj nekretnini pogledajte ovdje.
 

Jednoiposoban stan u Bihaću 65.000 KM




Stan se nalazi u visokom prizemlju zgrade i sastoji se od jedne spavaće sobe, kuhinje sa trpezarijom i kupaone. Kompletan stan je renoviran, promijenjene su instalacije vode i struje, te postavljena nova PVC stolarija. Više o ovoj nekretnini pogledajte ovdje.
 

Stanovi u izgradnji Cazin 1350 KM/m²



U ponudi se nalazi ukupno 28 stanova, modela jednosobni, dvosobni i trosobni. Jednosobni stanovi Model 37,4 m2, dvosobni stanovi Model 50,05 m2 i Model 60 m2 i trosobni stanovi Model 62 m2, Model 65,6 m2, Model 72 m2 i Model 76,7 m2. Više o ovoj nekretnini pogledajte ovdje.

 

Trosoban stan u Varešu 30.000 KM



Ovaj stan, površine 69m² je u potpunosti renoviran i namješten. Nalazi se u četverospratnoj zgradi u centru Vareša i u blizini je svih važnijih objekata kao što su škola, dućani, ambulanta itd. Više o ovoj nekretnini pogledajte ovdje.


 




Bhnekretnine.ba polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje. Preuzimanje Blog sadržaja dozvoljeno je do max. 300 riječi uz obaveznu objavu linka stranice sa kojeg je sadržaj preuzet. Za preuzimanje cijelog teksta potrebno je pismeno ovlaštenje od Bhnekretnine.ba. Neovlašteno korištenje sadržaja i preuzimanje tekstova sa Bloga Bhnekretnine.ba bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava Bhnekretnine.ba portala i podložno je tužbi.



Prijava/Registracija
Korisničko ime
Lozinka
Zaboravili ste lozinku? Remind