Dvosoban apartman u novogradnji Jahorina, 52 m2, Pale

Cijena na upit
  • 12
Vrsta oglasa
Prodaja
Država
Bosna i Hercegovina
Regija
Republika Srpska
Grad
Pale
Naselje
Jahorina
Lokacija (adresa, grad, ...)
Obućina bare
Poštanski broj
71423
Kupatila
1
Broj soba
2
Sprat
3
Kuhinja
Zasebno
Kupatilo / WC
Zasebno
Vrsta grijanja
Struja
Dodatne površine
  • Lođa
Dodatne pogodnosti
  • Lift
  • Kablovska TV
  • Internet
  • Asfaltirani prilaz
  • Protuprovalna vrata
  • Pristup invalidima
Opis objekta
"MY SPACE" Nekretnine objavljuju prodaju dvosobnog apartmana u hotelsko – apartmanskom kompleksu „Snježna dolina“ na Jahorini.



Planinski ugođaj i ambijent smješten na 1595m nadmorske visine, gdje netaknuta priroda dominira. Jahorina-olimpijska ljepotica i naselje Obućina bare u neposrednoj blizini naselja Šator. To je mikrolokacija naše i vaše Snježne doline!

Na 30m od Resorta se nalazi ski staza koja je povezana sa drugim stazama i ski lift sa rasvjetom, sistemom vještačkog osnježivanja kao i poligon za djecu.

Ovaj kompleks uz hotel od 5* nudi unutrašnji bazen, wellnes, fitnes, spa centar, igraonice, sadržaj za rekreaciju sa stazama za šetanje, restorani i gastro, preko 400 parking mjesta na podzemnoj etaži -1 hotelskog dijela i sve to na 29 kilometara od centra Sarajeva i 32 kilometra od sarajevskog aerodroma.

Uz apartmane su projektovanje i skijašnice koje se dodatno kupuju, kada je u pitanju parking prostor dovoljan broj parking mjesta obezbjeđen vlasnicima i posjetiocima uz opciju iznajmljivanja projektovan na -1 podzemnoj etaži Resorta. Parking za vlasnike apartmana riješen kroz opciju iznajmljivanja, 365 dana u godini vas košta 500KM.

Svim vlasnicima apartmana Resort obezbjeđuje karticu sa popustima na sve svoje usluge, pored toga za sve vlasnike koji žele svoj apartman da izdaju gostima kada ga oni ne koriste, naš Resort u sklopu svog Hotela i operative nudi kompletnu uslugu pri iznajmljivanju apartmana gostima i turistima a što podrazumijeva potpuni menadžment (reklamiranje, spremačica, čistačica, prijem gostiju u apartmane, ispraćanje, naplatu) i sve to po jedinstvenoj nadoknadi od samo 10%.

Apartman površine 52,05 m2 nalazi se na III spratu, lamele 3 i sastoji se iz hodnika (3,94 m2), predsoblja (5,27 m2), dnevnog boravka (15,04 m2), lođe 1 (3,14 m2), kuhinje (4,45 m2), kupatila (4,55 m2), spavaće sobe (12,57 m2) i lođa 2 (3,09 m2).

Cijena apartmana je po dogovoru.
Broj oglasa
24929
Ref. broj agencije
12976
    • Ocjena: 5
    • Ukupno glasova: 1
  • Prijavi oglas Otkaži prijavu

Dvosoban apartman u novogradnji Jahorina, 52 m2 Pale

Nismo u mogućnosti prikazati adresu (Bosna i Hercegovina, Republika Srpska, Pale, Jahorina, Obućina bare, 71423) ovog oglasa na Google StreetView. Nažalost Google StreetView ne posjeduje podatke za prikaz ove adrese.
Prijavite oglas ukoliko sadrži tehničke ili sigurnosne probleme.
Učitavam...
Da li sigurno želite otkazati prijavu?
Prijava/Registracija
Korisničko ime
Lozinka
Zaboravili ste lozinku? Remind