Apartmanska vila sa 6 apartmana s pogledom na more, 395 m², Dobrinj

1.400,000 Euro
  • 395 m²
Vrsta oglasa
Prodaja
Država
Hrvatska
Regija
Primorsko-Goranska Županija
Grad
Dobrinj
Naselje
Dobrinj
Poštanski broj
51514
Površina
395 m²
Broj spratova
2
Opis objekta
Aparmanska kuća na prodaju sa 6 apartmana na mirnoj lokaciji. U netaknutoj prirodi u malom mjestu blizu Dobrinja smjestila se apartmanska kuća sa pogledom na more i zelenilo. Kuća ima 3 etaže; prizemlje, prvi i drugi kat, a sagrađena je na parceli od 746 m2. Ova rezidencijalna kuća u svom sastavu ima ukupno 6 apartmana veličine od 45 - 50 m2 od kojih se 3 sastoje od 2 spavaće sobe, kuhinje sa dnevnim boravkom i kupaonom, dok ostala 3 apartmana imaju po jednu spavaću sobu, kuhinju sa dnevnim boravkom i kupaonom. Svaki od apartmana ima balkon sa pogledom na more i prirodu. Svi apartmani su klimatizirani, udobno namješteni, odlično održavani, a kuća se prodaje sa namještajem. Na prostranoj okućnici od 615 m2 nalazi se grijani bazen idealan za korištenje u posezonskim i predsezonskim danima, sunčalište te prostor za roštiljanje i druženje. U svom sklopu kuća ima ukupno 7 parkirnim mjesta. Do mora, restorana i predivnih plaža ima svega 2000 m. Ova apartmanska kuća sagrađena je 2015. godine i od tada se iznajmljuje u turističke svrhe.

Uhodan posao i prepoznatljivost ove rezidencijalne kuće čine ovu nekretninu prilikom za one koji žele investirati u turizam.



ID KOD AGENCIJE: EI-1117
Broj oglasa
31570
  • Sačuvaj u PDF-u Sačuvaj u PDF-u
    • Ocjena: 5
    • Ukupno glasova: 1
  • Prijavi oglas Otkaži prijavu
  • View QR Code View QR Code

Prodaja kuća 395 m² Dobrinj Dobrinj (BHN14842047)

Nismo u mogućnosti prikazati adresu (Hrvatska, Primorsko-Goranska Županija, Dobrinj, Dobrinj, 51514) ovog oglasa na Google StreetView. Nažalost Google StreetView ne posjeduje podatke za prikaz ove adrese.
Prijavite oglas ukoliko sadrži tehničke ili sigurnosne probleme.
Učitavam...
Da li sigurno želite otkazati prijavu?
Prijava/Registracija
Korisničko ime
Lozinka
Zaboravili ste lozinku? Remind