Autentična obnovljena Istarska starina, Barban, 265 m², Barban

465,000 Euro
  • 265 m²
Vrsta oglasa
Prodaja
Država
Hrvatska
Regija
Istarska Županija
Grad
Barban
Poštanski broj
52207
Površina
265 m²
Opis objekta
Istra - Barban,

Na prodaju je tradicionalno istarsko imanje u okolici Barbana, smješteno na zemljištu od 1640 m2, samo 1,5 km udaljeno od uvale Blaz i 6 km od samog Barbana. Ovo idilično imanje okruženo je prirodom u mirnom dijelu naselja, predstavljajući idealno utočište.

Sastoji se od triju objekata s ukupnom površinom od 200 m2, uključujući i bazen u fazi izgradnje dimenzija 8m x 4m.

Glavni objekt, kuća površine 150 m2, ima prizemlje od 100 m2 koje uključuje predvorje, kuhinju, manji dnevni boravak te veći dnevni boravak od 50 m2 (kameni dio kuće) koji trenutno prolazi kroz fazu rekonstrukcije. Na katu od 50 m2 nalazi se hodnik, 3 spavaće sobe i kupaonica. Ispred kuće nalazi se bazen u izgradnji dimenzija 8m x 4m.

Gostinjska kućica, površine 35 m2, opremljena je kuhinjom, prostorom za boravak, spavaćom sobom i kupaonicom. Uz nju se nalazi i ostava od 15 m2.

Cijena nekretnine ne uključuje buduće građevinske zahvate, osim dovršetka krovišta na glavnom objektu. Ponuđena cijena odnosi se na trenutno stanje nekretnine. Moguće je završiti rekonstrukciju o trošku budućeg vlasnika.

Podaci i opisi nekretnina informativnog su karaktera te zadržavamo pravo na mogućnost nenamjerne pogreške.
Razgled nekretnine moguć je isključivo uz potpisani Ugovor o posredovanju, u slučaju odluke o kupnji razgledane nekretnine agencijska provizija iznosi 3% + PDV te se naplaćuje prilikom zaključenja Predugovora ili Ugovora o kupoprodaji.


ID KOD AGENCIJE: 809
Broj oglasa
31766
  • Sačuvaj u PDF-u Sačuvaj u PDF-u
    • Ocjena: 5
    • Ukupno glasova: 1
  • Prijavi oglas Otkaži prijavu
  • View QR Code View QR Code

Prodaja kuća 265 m² Barban (BHN62065264)

Nismo u mogućnosti prikazati adresu (Hrvatska, Istarska Županija, Barban, 52207) ovog oglasa na Google StreetView. Nažalost Google StreetView ne posjeduje podatke za prikaz ove adrese.
Prijavite oglas ukoliko sadrži tehničke ili sigurnosne probleme.
Učitavam...
Da li sigurno želite otkazati prijavu?
Prijava/Registracija
Korisničko ime
Lozinka
Zaboravili ste lozinku? Remind