Brodarica, luksuzna vila s bazenom, prvi red do mora, 291 m², Šibenik

1.460,000 Euro
  • 291 m²
Vrsta oglasa
Prodaja
Država
Hrvatska
Regija
Šibensko-Kninska Županija
Grad
Šibenik
Naselje
Brodarica
Poštanski broj
22000
Površina
291 m²
Broj spratova
1
Opis objekta
Prodaje se luksuzna vila s bazenom, prvi red do mora, na mirnoj i idiličnoj lokacijji, a udaljenoj samo nekoliko minuta vožnje od grada Šibenika. Kuća se sastoji od suterenskog dijela u kojem se nalazi bazen, stepenište, dvije kupaonice, spremišta, fitness sobe i dnevnog boravka i prizemlja koji se sastoji od ulaznog prostora, stepeništa, wc-a, hodnika, predsoblja, dnevnog boravka s kuhinjom i blagovaonom, četiri sobe koje imaju svakak svoju kupaonicu i prostrane terase. Kuća je zamišljena kao visokoenergetska, te će biti prilagođena za kvalitetan i miran život. Građevinska dozvola je pravomoćna te je gradnja u tijeku. Kupac također može sudjelovati u gradnji, te utjecati na sam tlocrt kuće. Kuća je idealna za svakodnevni život kao i bavljenje turizmom. Papiri vlasništva i gradnje su uredni.
Za više informacija zvati na broj 098/182-5019.


A luxury villa with a pool for sale, first row to the sea, in a quiet and idyllic location, only a few minutes\' drive from the town of Šibenik. The house consists of a basement with a swimming pool, a staircase, two bathrooms, a storage room, a fitness room and a living room, and a ground floor consisting of an entrance area, a staircase, a toilet, a hallway, an anteroom, a living room with a kitchen and a dining room, four rooms that each have their own bathroom and spacious terraces. The house is designed as a high-energy house, and will be adapted for a quality and peaceful life. The building permit is valid and construction is underway. The buyer can also participate in the construction and influence the floor plan of the house itself. The house is ideal for everyday life as well as tourism. The ownership and construction papers are in order.
For more information, call 098/182-5019.

ID KOD AGENCIJE: 4663
Broj oglasa
22166
  • Sačuvaj u PDF-u Sačuvaj u PDF-u
    • Ocjena: 5
    • Ukupno glasova: 1
  • Prijavi oglas Otkaži prijavu
  • View QR Code View QR Code

Prodaja kuća 291 m² Brodarica Šibenik (BHN22114073)

Nismo u mogućnosti prikazati adresu (Hrvatska, Šibensko-Kninska Županija, Šibenik, Brodarica, 22000) ovog oglasa na Google StreetView. Nažalost Google StreetView ne posjeduje podatke za prikaz ove adrese.
Prijavite oglas ukoliko sadrži tehničke ili sigurnosne probleme.
Učitavam...
Da li sigurno želite otkazati prijavu?
Prijava/Registracija
Korisničko ime
Lozinka
Zaboravili ste lozinku? Remind