Business or pleasure? - samostojeća kuća, prodaja, Vraca, 300 m², Sarajevo – Novo Sarajevo

189,178 Euro
  • 300 m²13
Vrsta oglasa
Prodaja
Država
Bosna i Hercegovina
Regija
Federacija Bosne i Hercegovine
Grad
Sarajevo – Novo Sarajevo
Naselje
Vraca
Površina
300 m²
Broj soba
13
Okućnica (površina)
257 m²
Stanje objekta
Očuvan
Vrsta grijanja
Centralno (Plin)
Dodatne površine
  • Garaža
  • Dvorište/Vrt
  • Balkon
Dodatne pogodnosti
  • Asfaltirani prilaz
  • Protuprovalna vrata
Opis objekta
U ulici Gornjovakufskoj, netom iznad tranzita, Rental prodaje super porodičnu kuću koja broji četiri etaže. Poboljšanjem infrastrukture i puta u Mjesnoj zajednici Gornji Kovačići ( kao i povoljnim položajem parcele), kuća je silom prilika "pripala" završetku ulice Radnička. Lokacijom dominiraju objekti sličnih gabarita sa sređenim baštama, a saobraćaja gotovo da i nema budući da je riječ o slijepom rukavcu ulice. Zelenilo, lijep pogled i tišina dominiraju, a samo 5 minuta vožnje vas dijeli od Zagrebačke i kompletnog gradskoj sadržaja. Supermarketi, škole, vrtići, Vilsonovo, tržni centri...
Kuća u svojoj osnovi ima 133 m², a smještena je na parceli od 390 m². Okućnica vam pruža komfor vanjskog parkinga za više vozila te prilaza kući, ali i vanjsku terasu pod lozom, travnatu površinu za dječje aktivnosti te neizostavni dio za ljubitelje ruža, božura i sl. U prizemlju kuće su velika garaža i kotlovnica, te mali stančić kojeg čine dvije prostorije i kupatilo. Ostatak kuće je povezan vanjskim stepeništem, te svaka etažna jedinica predstavlja stan za sebe. Na prvom i drugom spratu su dva identična četverosobna stana koje čine veliki dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom u konceptu open space, tri spavaće sobe, kupatilo, ulazni hodnik i balkon. U potkrovlju je pak trosoban stan slične dispozicije, ali i jednom spavaćom manje.
Stanovi su useljivi, sa etažnim plinskim grijanjem, dobrim parketima, vanjskom drvenom stolarijom, funkcionalnim kuhinjama i kupatilima, te blindiranim vratima; no ipak budućim kupcima ostaje uređenje interijera u skladu sa željama i mogućnostima. Krov i fasada su kao novi, te je sama kuća žargonski rečeno "zdrava".
Ukoliko imate veliku porodicu, ili pak želite objekat sa četiri stana sa parkingom/garažom - telefon u ruke!
061 863 265
Emin
 
Broj oglasa
15700
Ref. broj agencije
1998-1
  • Sačuvaj u PDF-u Sačuvaj u PDF-u
    • Ocjena: 5
    • Ukupno glasova: 1
  • Prijavi oglas Otkaži prijavu
  • View QR Code View QR Code

Prodaja kuća 300 m² Vraca Sarajevo – Novo Sarajevo (BHN13940209)

Nismo u mogućnosti prikazati adresu (Bosna i Hercegovina, Federacija Bosne i Hercegovine, Sarajevo – Novo Sarajevo, Vraca) ovog oglasa na Google StreetView. Nažalost Google StreetView ne posjeduje podatke za prikaz ove adrese.
Prijavite oglas ukoliko sadrži tehničke ili sigurnosne probleme.
Učitavam...
Da li sigurno želite otkazati prijavu?
Prijava/Registracija
Korisničko ime
Lozinka
Zaboravili ste lozinku? Remind