DIZAJNERSKA, LUKSUZNA KUĆA S BAZENOM, JACUZZIJEM I SAUNOM, 200 m², Vodice

999,000 Euro
  • 200 m²
Vrsta oglasa
Prodaja
Država
Hrvatska
Regija
Šibensko-Kninska Županija
Grad
Vodice
Naselje
Srima
Poštanski broj
22211
Površina
200 m²
Broj spratova
1
Opis objekta
Prodaje se luksuzna dizajnerska kuća na Srimi, koja obiluje predivnim interijerom i eksterijerom, s mnoštvo predivnih i promišljenih detalja. U dvorištu kuće se nalazi bazen (40 m2), jacuzzi, kao i predivna terasa i prostor za odmor. Unutrašnjost kuće se sastoji od prizemlja na kojem se nalazi prostrana kuhinja s blagovaonicom i dnevnim boravkom, sobe i kupaonice, te kata na kojem se nalaze tri spavaće sobe i dvije kupaonice. Svaka prostorija je osmišljena da se u njoj maksimalno uživa i opušta, te je kompletna kuća klimatizirana. Jedna od kupaonica ima i saunu. Kuća se nalazi na nekoliko minuta hoda do plaže i u njezinu susjedstvu se također nalaze luksuzne vile. Kuća je idealna za život kao za bavljenje luksuznim turizmom. Do grada Šibenika je potrebno samo nekoliko minuta vožnje. Ukoliko maštate o savršeno osmišljenom prostoru i kući, u blizini mora, onda je ovo svakako kuća za vas. Vlasništvo je uredno.


For sale is a luxurious designer house in Srima, which is full of beautiful interior and exterior, with many beautiful and well-thought-out details. In the courtyard of the house there is a swimming pool (40 m2), a jacuzzi, as well as a wonderful terrace and a place for rest. The interior of the house consists of a ground floor with a spacious kitchen with a dining room and a living room, a bedroom and a bathroom, and an upper floor with three bedrooms and two bathrooms. Each room is designed for maximum enjoyment and relaxation, and the entire house is air-conditioned. One of the bathrooms also has a sauna. The house is located a few minutes\' walk from the beach and in its neighborhood there are also luxury villas. The house is ideal for living as well as for luxury tourism. The town of Šibenik is only a few minutes\' drive away. If you dream of a perfectly designed space and house, near the sea, then this is definitely the house for you. The property is neat.

ID KOD AGENCIJE: 5700
Broj oglasa
25807
  • Sačuvaj u PDF-u Sačuvaj u PDF-u
    • Ocjena: 5
    • Ukupno glasova: 1
  • Prijavi oglas Otkaži prijavu
  • View QR Code View QR Code

Prodaja kuća 200 m² Srima Vodice (BHN15965511)

Nismo u mogućnosti prikazati adresu (Hrvatska, Šibensko-Kninska Županija, Vodice, Srima, 22211) ovog oglasa na Google StreetView. Nažalost Google StreetView ne posjeduje podatke za prikaz ove adrese.
Prijavite oglas ukoliko sadrži tehničke ili sigurnosne probleme.
Učitavam...
Da li sigurno želite otkazati prijavu?
Prijava/Registracija
Korisničko ime
Lozinka
Zaboravili ste lozinku? Remind