Duplex vila modernog izgleda u izgradnji, Labin, 400 m², Labin

300,000 Euro
  • 400 m²8
Vrsta oglasa
Prodaja
Država
Hrvatska
Regija
Istarska Županija
Grad
Labin
Poštanski broj
52220
Površina
400 m²
Broj soba
8
Opis objekta
U okolici Labina na istočnoj strani Istarskog poluotoka nalazi se prekrasno naselje s ukupno 28 vila, svaka od njih opremljena bazenom za uživanje u idiličnom ambijentu. Vile se prodaju u dvije opcije - roh bau izvedbi i \"ključ u ruke\" fazi, omogućavajući kupcima da odaberu ono što im najviše odgovara.

Postoje dva modela kuća na raspolaganju za kupnju. Prvi je UNI model koji ima oko 220m2 brutto stambenog prostora. Cijena za roh bau fazu iznosi 200.000 eura + PDV, dok je opcija \"ključ u ruke\" dostupna za 500.000 eura + PDV. Drugi model je DUPLEX s približno 400m2 brutto stambenog prostora, a cijena roh bau faze iznosi 300.000 eura + PDV, dok je opcija \"ključ u ruke\" dostupna za 750.000 eura + PDV. Svaka parcela na kojoj se kuće nalaze ima površinu od otprilike 500 do 1000m2, što omogućava dovoljno prostora za udoban i prostran dom.

Planirani završetak izgradnje kuća u roh bau fazi je do 09/2022, dok se \"ključ u ruke\" faza očekuje do 07/2023. Faza ROH BAU uključuje sve osnovne elemente kuće, kao što su \"pod krov\", limarija, vanjska stolarija, pregradni zidovi, kao i male zidove u okolišu, izgradnju školjke bazena i septičke jame. Ova opcija pruža temelje kuće, ostavljajući prostor za osobne dodatke i prilagodbe prema vlastitim željama.

Naselje je idealno smješteno jer je udaljeno samo 12 kilometara od predivnih plaža i mora, a istovremeno je udaljeno 6 kilometara od grada Labina. To pruža idealnu ravnotežu između mirnog života u prirodi i blizine svih potrebnih sadržaja koje grad nudi.

Ova naselja vila pružaju savršeno mjesto za one koji traže udobnost modernog stanovanja u prekrasnom okruženju Istre, a izbor između roh bau faze i \"ključ u ruke\" opcije omogućuje svakom kupcu da ostvari svoje snove o idealnom domu.

Podaci i opisi nekretnina informativnog su karaktera te zadržavamo pravo na mogućnost nenamjerne pogreške.
Razgled nekretnine moguć je isključivo uz potpisani Ugovor o posredovanju, u slučaju odluke o kupnji razgledane nekretnine agencijska provizija iznosi 3% + PDV te se naplaćuje prilikom zaključenja Predugovora ili Ugovora o kupoprodaji.


ID KOD AGENCIJE: 433
Broj oglasa
31920
  • Sačuvaj u PDF-u Sačuvaj u PDF-u
    • Ocjena: 5
    • Ukupno glasova: 1
  • Prijavi oglas Otkaži prijavu
  • View QR Code View QR Code

Prodaja kuća 400 m² Labin (BHN18024434)

Nismo u mogućnosti prikazati adresu (Hrvatska, Istarska Županija, Labin, 52220) ovog oglasa na Google StreetView. Nažalost Google StreetView ne posjeduje podatke za prikaz ove adrese.
Prijavite oglas ukoliko sadrži tehničke ili sigurnosne probleme.
Učitavam...
Da li sigurno želite otkazati prijavu?
Prijava/Registracija
Korisničko ime
Lozinka
Zaboravili ste lozinku? Remind