Dvojna kuća sa bazenom, Brtonigla, 116 m², Brtonigla

394,000 Euro
  • 116 m²5
Vrsta oglasa
Prodaja
Država
Hrvatska
Regija
Istarska Županija
Grad
Brtonigla
Poštanski broj
52474
Površina
116 m²
Broj soba
5
Opis objekta
Svaka kuća se sastoji od dvije zasebne stambene jedinice ukupne neto površine 116 m2. Kuća se sastoji od prizemlja i prvog kata. U prizemlju se nalaze kuhinja s blagovaonicom, prostran dnevni boravak s izlazom na natkrivenu terasu koja vodi do sunčališta i bazena. Također u prizemlji nalazi se toalet za goste. Unutarnje stepenice vode na prvi kat gdje se nalaze glavna spavaća soba (master bedroom) s en-suite kupaonicom i terasom, te dvije spavaće sobe koje dijele kupaonicu. Maleno spremište dodaje funkcionalnost prostoru.

U dvorištu površine 220 m2 nalaze se natkrivena terasa, bazen sa sunčalištem i parking za dva automobila. Okućnica je lijepo uređena, oplemenjena mediteranskim biljem.

Područje Brtonigle poznato je po vrhunskim vinima, bogatim maslinicima i raznolikoj ponudi domaće hrane. Ova vrhunska kuća projektirana je kako bi spajala udobnost, funkcionalnost i moderan dizajn.

U cijeni od 394.000,00 Eur uključen je PDV. Kupac ne plaća 3% poreza na promet nekretnina.

Podaci i opisi nekretnina informativnog su karaktera te zadržavamo pravo na mogućnost nenamjerne pogreške.
Razgled nekretnine moguć je isključivo uz potpisani Ugovor o posredovanju, u slučaju odluke o kupnji razgledane nekretnine agencijska provizija iznosi 3% + PDV te se naplaćuje prilikom zaključenja Predugovora ili Ugovora o kupoprodaji.


ID KOD AGENCIJE: 509
Broj oglasa
31900
  • Sačuvaj u PDF-u Sačuvaj u PDF-u
    • Ocjena: 5
    • Ukupno glasova: 1
  • Prijavi oglas Otkaži prijavu
  • View QR Code View QR Code

Prodaja kuća 116 m² Brtonigla (BHN10470830)

Nismo u mogućnosti prikazati adresu (Hrvatska, Istarska Županija, Brtonigla, 52474) ovog oglasa na Google StreetView. Nažalost Google StreetView ne posjeduje podatke za prikaz ove adrese.
Prijavite oglas ukoliko sadrži tehničke ili sigurnosne probleme.
Učitavam...
Da li sigurno želite otkazati prijavu?
Prijava/Registracija
Korisničko ime
Lozinka
Zaboravili ste lozinku? Remind