Dvojna villa u izgradnji, Malinska - otok Krk, 196 m², Malinska

850,000 Euro
  • 196 m²
Vrsta oglasa
Prodaja
Država
Hrvatska
Regija
Primorsko-Goranska Županija
Grad
Malinska
Naselje
Malinska
Poštanski broj
51511
Površina
196 m²
Broj spratova
3
Opis objekta
Počela je izgradnja predivnih modernih dvojnih villa nedaleko Malinske na otoku Krku!

Nalaze se na izvrsnoj lokaciji cca 100m od plaža i svih sadržaja potrebnih za ugodan odmor. Sve stambene jedinice imaju predivan pogled na more. Gradnja je započela, a useljenje je planirano za prosinac 2023. godine.

Ova dvojna villa je površine 196,84m2 i sastoji se od podruma, prizemlja i prvog kata. U podrumu se nalaze hodnik, vešeraj, jedna spavaća soba, kupaonica i toalet. Stubište vodi u prizemlje gdje su još dvije spavaće sobe svaka s vlastitom kupaonicom i natkrivena terasa. Na prvom katu će se nalaziti dnevni boravak s kuhinjom i blagavaonicom, toalet i terasa.

U izgradnji se koristi najkvalitetniji građevinski materijal. Prodavat će se po sistemu »ključ u ruke« te će biti opremljene vrhunskom opremom – alu stolarija, podno grijanje i klima uređaji, grijani bazeni, talijanska keramika I. klase, njemački parket I. klase, sanitarna oprema brendova Villeroy&Boch, Grohe i Hansgrohe. Terasa, balkoni i stepenište će imati sigurnosnu staklenu ogradu. Grijanje u zimi bit će osigurano putem sustava podnog grijanja u svim sobama i prostorima. Hlađenje je preko klima uređaja. Kupaonice će biti opremljene walk-in tuš kabinama i prvoklasnim pločicama. Villi pripada i bazen te parking.

Izvrsna prilika za ljubitelje modernog života, moderne arhitekture i odmora u ljetnim mjesecima!

ID KOD AGENCIJE: EI-4509
Broj oglasa
29669
  • Sačuvaj u PDF-u Sačuvaj u PDF-u
    • Ocjena: 5
    • Ukupno glasova: 1
  • Prijavi oglas Otkaži prijavu
  • View QR Code View QR Code

Prodaja kuća 196 m² Malinska Malinska (BHN21020542)

Nismo u mogućnosti prikazati adresu (Hrvatska, Primorsko-Goranska Županija, Malinska, Malinska, 51511) ovog oglasa na Google StreetView. Nažalost Google StreetView ne posjeduje podatke za prikaz ove adrese.
Prijavite oglas ukoliko sadrži tehničke ili sigurnosne probleme.
Učitavam...
Da li sigurno želite otkazati prijavu?
Prijava/Registracija
Korisničko ime
Lozinka
Zaboravili ste lozinku? Remind