EKSKLUZIVNA VILA PREMANTURA, 218 m², Medulin

820,000 Euro
  • 218 m²
Vrsta oglasa
Prodaja
Država
Hrvatska
Regija
Istarska Županija
Grad
Medulin
Naselje
Premantura
Poštanski broj
52203
Površina
218 m²
Broj spratova
1
Opis objekta
Na prodaju je vrhunski opremljena vila s ukupnom brutto površinom od 218 m². Ova moderna nekretnina pruža iznimnu kombinaciju tehnoloških napredaka i luksuza, uz promišljen dizajn i prostorno rješenje.
Nekretnina je opremljena visokokvalitetnim sigurnosnim sustavima, uključujući video nadzor(instalacije) i alarm. Tehnologija Smart Home sistem olakšava svakodnevicu, dok instalacija za solarne panele nudi mogućnost ekološke održivosti.
Unutrašnjost kuće obiluje detaljima visoke kvalitete. Sve prostorije imaju podno grijanje s Vaillant dizalicama topline. Svaka prostorija ima ugrađen regulator topline.
Uz to, kuća je klimatizirana sa Mitsubishi klima uređajima, osiguravajući optimalnu temperaturu tijekom cijele godine.
Kuhinja je izrađena po mjeri u Italiji, a opremljena je Elektrolux aparatima. Mramorni stol u blagovaonici, kožne stolice, kamin na drva i dizajnerski namještaj doprinose elegantnom i sofisticiranom ambijentu.
Kuća se sastoji od tri spavaće sobe, svaka sa svojom kupaonicom i pristupom terasi. Jedna od soba na gornjem katu ima pripremu za jacuzzi i dodatnu dozu luksuza zvjezdani strop.
Vanjski prostor uključuje bazen sa slapom od 6x4 m s pripremom za grijanje putem dizalice topline, pomoćni objekt u kojem se nalazi dodatni toalet, ostava i strojarnica od bazena. U nastavku imamo i prekrasnu drvenu vrtnu garnituru za odmaranje, solarni tuš i roštilj smoker. Automatsko navodnjavanje održava prekrasnu hortikulturu i višegodišnje masline.
Unutar posjeda je i prostor za tri parkirna mjesta s Tesla punjačem osiguran ogradom na daljinsko upravljanje.

Napominjemo da se kuća prodaje kompletno namještena. Za sve dodatne informacije i organizaciju razgledavanja, slobodno nas kontaktirajte.

Mjesto:

Premantura je malo slikovito mjesto smješteno na najjužnijem vrhu istarskog poluotoka južno od grada Pule u Istri. Osim prirodnih ljepota i kulturnog nasljeđa, samo nekoliko minuta od Premanture nalazi se rt Kamenjak – mali poluotok koji se sastoji od više od 30 km obale s kristalno plavim morem, brojnim uvalama i prekrasnim plažama koje je svjetski poznati turistički vodič Lonely Planet proglasio kao jednu od 10 najboljih plaža na Mediteranu.

Restorani, kafići, pekara, trgvina- 150 m pješice
Aerodrom Pula 17,5 km



ID KOD AGENCIJE: 28
Broj oglasa
31674
  • Sačuvaj u PDF-u Sačuvaj u PDF-u
    • Ocjena: 5
    • Ukupno glasova: 1
  • Prijavi oglas Otkaži prijavu
  • View QR Code View QR Code

Prodaja kuća 218 m² Premantura Medulin (BHN23149759)

Nismo u mogućnosti prikazati adresu (Hrvatska, Istarska Županija, Medulin, Premantura, 52203) ovog oglasa na Google StreetView. Nažalost Google StreetView ne posjeduje podatke za prikaz ove adrese.
Prijavite oglas ukoliko sadrži tehničke ili sigurnosne probleme.
Učitavam...
Da li sigurno želite otkazati prijavu?
Prijava/Registracija
Korisničko ime
Lozinka
Zaboravili ste lozinku? Remind