Ekskluzivna vila sa pogledom na more, blizina Poreča, 265 m², Poreč

1.312,500 Euro
  • 265 m²
Vrsta oglasa
Prodaja
Država
Hrvatska
Regija
Istarska Županija
Grad
Poreč
Poštanski broj
52440
Površina
265 m²
Broj spratova
2
Opis objekta
Istra - Poreč,

Na prodaju ekskluzivna vila sa pogledom na more,

Smještena između Poreča i Novigrada, ova elegantna vila s bazenom, jacuzzijem, fitnessom i wellnessom predstavlja vrhunsku nekretninu u mirnom okruženju. Karakteristična stara jezgra mjesta obiluje kamenim kućicama s uređenim dvorištima, oživljavajući povijesne priče i tradicionalnu arhitekturu.

S ukupnom površinom od 290.72 m2, vila se prostire na dvije etaže. Dnevni boravak s kaminom povezan je s kuhinjom i blagovaonicom u open space konceptu. Velike staklene stijene osiguravaju obilje prirodne svjetlosti, dok sauna i wellness kutak pružaju dodatnu udobnost. Prizemlje također obuhvaća spremište, praonicu i WC. Unutarnje stubište vodi na prvi kat gdje se nalaze četiri udobne spavaće sobe, svaka s vlastitom kupaonicom i terasom s pogledom na more.

Iz dnevnog boravka izlazi se na natkrivenu terasu s bazenom, pružajući opuštajući pogled na zelenilo i tišinu. Velika terasa na krovu (25.64 m2) nudi poseban pogled na more. Grijanje kuće osigurano je podnim grijanjem putem toplinske pumpe, uz klima uređaje za hlađenje tijekom ljetnih mjeseci. Vrt ispred kuće uređen je mediteranskim biljem, a bazen sa sunčalištem čini središnje mjesto za potpuni užitak u toplim ljetnim danima. U dvorištu se nalazi i ljetna kuhinja. Vila je opremljena alarmom i videonadzorom, pružajući visok stupanj sigurnosti.

Ova nekretnina vrhunske kvalitete smještena je u neposrednoj blizini ugostiteljskih objekata, škole, vrtića, pošte, trgovine, crkve, teniskog terena te staza za ugodne šetnje u prirodi. Poreč i prekrasne plaže udaljeni su svega 9 km, dok su prve plaže i more udaljeni samo 2.7 km. Planirani završetak gradnje predviđen je za 07/2023. godinu.

Predstavlja izvrsnu priliku za investiciju u prestižni poslovni portfelj.

Podaci i opisi nekretnina informativnog su karaktera te zadržavamo pravo na mogućnost nenamjerne pogreške.
Razgled nekretnine moguć je isključivo uz potpisani Ugovor o posredovanju, u slučaju odluke o kupnji razgledane nekretnine agencijska provizija iznosi 3% + PDV te se naplaćuje prilikom zaključenja Predugovora ili Ugovora o kupoprodaji.


ID KOD AGENCIJE: 808
Broj oglasa
31767
  • Sačuvaj u PDF-u Sačuvaj u PDF-u
    • Ocjena: 5
    • Ukupno glasova: 1
  • Prijavi oglas Otkaži prijavu
  • View QR Code View QR Code

Prodaja kuća 265 m² Poreč (BHN11884721)

Nismo u mogućnosti prikazati adresu (Hrvatska, Istarska Županija, Poreč, 52440) ovog oglasa na Google StreetView. Nažalost Google StreetView ne posjeduje podatke za prikaz ove adrese.
Prijavite oglas ukoliko sadrži tehničke ili sigurnosne probleme.
Učitavam...
Da li sigurno želite otkazati prijavu?
Prijava/Registracija
Korisničko ime
Lozinka
Zaboravili ste lozinku? Remind