FAŽANA, POGLED NA BRIJUNE, 180 m od mora, 241 m², Fažana

2.300,000 Euro
  • 241 m²
Vrsta oglasa
Prodaja
Država
Hrvatska
Regija
Istarska Županija
Grad
Fažana
Poštanski broj
52212
Površina
241 m²
Opis objekta
Otkrijte luksuz života na obali Jadranskog mora u ovoj modernoj i luksuznoj vili smještenoj u slikovitoj Fažani. Ova nekretnina je prava oaza mira, udaljena samo 180 metara od mora i poznate šetnice, a opet dovoljno skrivena da pruži privatnost i mir.
Vila se prostire na tri etaže, s pet prostranih spavaćih soba i pet kupaonica, nudeći Vama i Vašim gostima dovoljno prostora za udobnost i privatnost. Dnevni boravak i blagovaonica otvorenog koncepta pružaju savršen prostor za opuštanje i zabavu, dok ostava, tehnička soba i dodatni toalet za goste dodatno povećavaju funkcionalnost ovog doma.
Jedan od najljepših aspekata ove vile je njen prekrasan pogled na more i Brijunsko otočje. Kuća se prodaje kompletno namještena, uključujući kuhinju sa svim kućanskim aparatima i opremom, te dizajnerskim namještajem.
Kvaliteta i pažnja prema detaljima vidljivi su u svakom aspektu ove vile, od STO fasadnog sustava, Schüco ALU vanjske stolarije, do pametnog kućnog sustava. Za vašu udobnost tu je Daikin dizalica topline za grijanje i hlađenje, a solarni paneli osiguravaju toplu vodu.
Za vašu sigurnost, kuća je opremljena video nadzorom i alarmnim sustavom. Uživajte u privatnom preljevnom bazenu sa elektrolizom soli, koji je opremljen sa protustrujnim plivanjem. Tu je i kada za vruću kupelj za dodatnu relaksaciju.
Okućnica je kompletno ograđena, pružajući vam privatnost, a vrt s mediteranskim biljem ima sustav navodnjavanja. Terasa je opremljena električnom tendom sa senzorom vjetra i rasvjetom. Na raspolaganju su vam i dva parkirna mjesta.
Ova vila je pravi dragulj, savršena za one koji traže luksuz, udobnost i mir na jednoj od najljepših lokacija na Jadranu. Ne propustite ovu priliku da postanete vlasnik ovog prekrasnog doma.

Ova luksuzna vila smještena je u Fažani, jednoj od najtraženijih destinacija na jadranskoj obali. Njena izvrsna mikrolokacija čini je idealnom za one koji traže mir i tišinu, s time i blizinu svih potrebnih sadržaja.
Fažana je poznata po svojim prekrasnim vilama, a ova se ističe svojom blizinom do plaže - udaljena je samo 180 metara od mora. Uživajte u šetnjama uz more, kupanju na kristalno čistim plažama i prekrasnom pogledu na more i Brijunsko otočje.
Nacionalni park Brijuni, jedan od najljepših hrvatskih nacionalnih parkova, nalazi se na samo kratkoj vožnji brodom. Ovaj arhipelag od 14 otoka poznat je po svojoj nevjerojatnoj prirodi, bogatoj povijesti i brojnim vrstama životinja.
Osim toga, vila je idealno smještena za one koji putuju avionom - zračna luka Pula udaljena je samo nekoliko kilometara. Također, blizina autoputa omogućava lagan pristup ostalim dijelovima Istre i Hrvatske.
Ova vila je prava prilika za one koji traže luksuzni dom na top lokaciji. Ne propustite priliku da postanete vlasnik ove prekrasne nekretnine i uživate u svemu što Fažana i Istra imaju za ponuditi.


ID KOD AGENCIJE: 32
Broj oglasa
31670
  • Sačuvaj u PDF-u Sačuvaj u PDF-u
    • Ocjena: 5
    • Ukupno glasova: 1
  • Prijavi oglas Otkaži prijavu
  • View QR Code View QR Code

Prodaja kuća 241 m² Fažana (BHN52621334)

Nismo u mogućnosti prikazati adresu (Hrvatska, Istarska Županija, Fažana, 52212) ovog oglasa na Google StreetView. Nažalost Google StreetView ne posjeduje podatke za prikaz ove adrese.
Prijavite oglas ukoliko sadrži tehničke ili sigurnosne probleme.
Učitavam...
Da li sigurno želite otkazati prijavu?
Prijava/Registracija
Korisničko ime
Lozinka
Zaboravili ste lozinku? Remind