Individualna vila s bazenom i krovnom terasom, 500 m od mora, 320 m², Poreč

1.700,000 Euro
  • 320 m²
Vrsta oglasa
Prodaja
Država
Hrvatska
Regija
Istarska Županija
Grad
Poreč
Poštanski broj
52440
Površina
320 m²
Broj spratova
1
Opis objekta
Ova prekrasna vila, smještena na mirnoj lokaciji blizu mora, pruža sve što vam je potrebno za luksuzan i udoban život. U neposrednoj blizini nalaze se trgovine i restorani, a unatoč tome, vila pruža privatnost i mir.
Vila se sastoji od prizemlja, prvog kata i podruma. Dnevni prostor, uključujući kuhinju, blagovaonicu i dnevni boravak, smješten je u prizemlju, dok se na prvom katu nalaze četiri spavaće sobe, svaka sa svojim kupatilom/WC-om. Iz hodnika prvog kata pristup je omogućen na krovnu terasu putem vanjskog stubišta. Podrum, do kojeg se pristupa preko vanjske terase ulazi se kroz vrata na poseban mehanizam, sadrži tehničke i servisne prostorije, prostor za druženje te odvojeni dio za gledanje filmova.
Interijer vile odiše luksuzom. Kamin i tapete su marke Versace. Kuhinja je izrađena od orahovog drva, a komode u predsoblju i blagovaonici su ručni rad. Posebno su impresivni mozaik stubovi u dnevnom boravku i blagovaonici. Rasvjeta je većinom kristalna, što dodatno doprinosi luksuznom dojmu.
Vila je opremljena modernom tehnologijom, uključujući Smart Home sustav i kućno kino. Iza kuće nalazi se prostor za djecu i priprema za jacuzzi. Također, postoji mogućnost postavljanja teretane. Vrt je opremljen automatskim sustavom za navodnjavanje.
Vanjski bazen i spa zona nalaze se uz sjeverozapadno pročelje vile, a neposredno uz kuhinju smještena je terasa. Vanjske terase su pretežito nenatkrivene, osim dijelova predviđenih za objedovanje i boravak.
Vila je građena kvalitetnim materijalima. Prizemni dio je obložen benkovačkim lomljenim kamenom, a prvi kat ventilirajućom fasadom vlaknocementnih ploča. Krov je ravni, sa slojevima potrebnih izolacija. Svi podovi su obloženi kvalitetnom keramikom talijanskih i španjolskih marki. Vanjska stolarija je ALU izvrsnih izolacijskih karakteristika, a unutarnja stolarija je drvena.
Vila je opremljena modernim sustavima za grijanje i hlađenje. Grijanje je podno, putem dizalica topline, a hlađenje se vrši ventilokonvektorom i dijelom ventilacijom sa rekuperacijom zraka. Topla potrošna voda grije se preko solarnih kolektora, a u slučaju oblačnog vremena, voda se grije dizalicom topline ili elektrogrijačem snage 3 kW.
Ova vila pruža sve što Vam je potrebno za luksuzan i udoban život. Ne propustite priliku da postanete vlasnik ove prekrasne nekretnine! Za više informacija, kontaktirajte nas.
Vlasnik je pravna osoba. Cijena je sa uključenom stavkom PDV-a.

Dodatno:
ljetna kuhinja
nenatkrivena terasa
spa zona
parna kupelj
finska sauna
Bazen sa pličakom 48 m2 - pripremljen za postavljanje grijanja

UDALJENOSTI
* Plaža: 500 m
* Zračna luka: 54 km, Pula
* Restoran: 300 m, Funtana
* Trgovina: 260 m, Funtana


ID KOD AGENCIJE: 36
Broj oglasa
31666
  • Sačuvaj u PDF-u Sačuvaj u PDF-u
    • Ocjena: 5
    • Ukupno glasova: 1
  • Prijavi oglas Otkaži prijavu
  • View QR Code View QR Code

Prodaja kuća 320 m² Poreč (BHN15161590)

Nismo u mogućnosti prikazati adresu (Hrvatska, Istarska Županija, Poreč, 52440) ovog oglasa na Google StreetView. Nažalost Google StreetView ne posjeduje podatke za prikaz ove adrese.
Prijavite oglas ukoliko sadrži tehničke ili sigurnosne probleme.
Učitavam...
Da li sigurno želite otkazati prijavu?
Prijava/Registracija
Korisničko ime
Lozinka
Zaboravili ste lozinku? Remind