Jedinstvena kuća u Gorskome Kotru koja premašuje sve rekorde kontinentalnog turizma, 105 m², Delnice

1 Euro
  • 105 m²3
Vrsta oglasa
Prodaja
Država
Hrvatska
Regija
Primorsko-Goranska Županija
Grad
Delnice
Poštanski broj
51300
Površina
105 m²
Broj soba
3
Opis objekta
Predstavljamo vam ekskluzivnu kuću za odmor u srcu Gorskog kotara,

Ova izuzetna nekretnina izgrađena je s pažnjom prema prirodi i ekologiji, istovremeno zadržavajući individualnost, originalnost i luksuz.
Kuća se proteže na površini od 97m2 te se ponosi sa tri prostrane terase, uključujući jednu opremljenu hidromasažnim bazenom, pružajući vam nevjerojatno iskustvo opuštanja. Na istom posjedu nalazimo i rustikalnu saunu s finskom peći na drva, predstavljajući pravu oazu zdravlja i wellnessa.

Okućnica se proteže kroz četiri parcele, čineći jedinstvenu cjelinu. Na površini od 688m2, ova kuća za odmor pruža ekskluzivnost i udobnost. Uz to, tu su i tri dodatne parcele u građevinskoj zoni, pružajući vam nevjerojatne mogućnosti za buduće investicije ili razvoj dodatnih objekata za odmor.
Unutrašnjost kuće obuhvaća prostranu kuhinju opremljenu najnovijom opremom, uključujući hladnjak \"side by side\", vinski hladnjak, pećnicu i perilicu suđa. Dnevni boravak obasjava predivan kamin na drva, koji pruža toplinu i ambijent za opuštanje. S podnim grijanjem u kuhinji i kupaonicama, osjećat ćete se u potpunosti zagrijani čak i u hladnijim mjesecima.

Ova nekretnina predstavlja idealnu priliku za investiciju u turizam ili za stvaranje vlastitog kutka raja usred prirode. Smještena blizu autoputa, omogućuje vam jednostavan pristup i udobnost, dok istovremeno ostaje skrivena od gradske vreve.

Doživite Gorski kotar na potpuno nov način uz ovu nevjerojatnu kuću za odmor - vaša izuzetna prilika čeka.

Podaci i opisi nekretnina informativnog su karaktera te zadržavamo pravo na mogućnost nenamjerne pogreške.
Razgled nekretnine moguć je isključivo uz potpisani Ugovor o posredovanju, u slučaju odluke o kupnji razgledane nekretnine agencijska provizija iznosi 3% + PDV te se naplaćuje prilikom zaključenja Predugovora ili Ugovora o kupoprodaji.


ID KOD AGENCIJE: 741
Broj oglasa
31783
  • Sačuvaj u PDF-u Sačuvaj u PDF-u
    • Ocjena: 5
    • Ukupno glasova: 1
  • Prijavi oglas Otkaži prijavu
  • View QR Code View QR Code

Prodaja kuća 105 m² Delnice (BHN33026275)

Nismo u mogućnosti prikazati adresu (Hrvatska, Primorsko-Goranska Županija, Delnice, 51300) ovog oglasa na Google StreetView. Nažalost Google StreetView ne posjeduje podatke za prikaz ove adrese.
Prijavite oglas ukoliko sadrži tehničke ili sigurnosne probleme.
Učitavam...
Da li sigurno želite otkazati prijavu?
Prijava/Registracija
Korisničko ime
Lozinka
Zaboravili ste lozinku? Remind