Kamena kuća s pogledom na more, 138 m², Barban

450,000 Euro
  • 138 m²
Vrsta oglasa
Prodaja
Država
Hrvatska
Regija
Istarska Županija
Grad
Barban
Poštanski broj
52207
Površina
138 m²
Broj spratova
2
Opis objekta
Zavirite u svijet gdje tradicija susreće moderni komfor – predstavljamo vam potpuno renoviranu kamenu kuću u mirnom mjestu pokraj Barbana. Ukoliko tražite dom koji odiše karakterom i poviješću, ne tražite dalje.
Ova šarmantna kamena kuća, obnovljena je sa pažnjom na svaki detalj te nudi spoj autentične arhitekture i suvremenih sadržaja. Smještena je na rubu naselja i udaljena je samo 2 km od prekrasne plaže. Ova kuća pruža jedinstvenu kombinaciju mira, privatnosti i blizine mora.
Uživajte u harmoniji dok se opuštate u prostranom dnevnom boravku uz švedsku peć ili dok pripremate obiteljske obroke u potpuno opremljenoj kuhinji. Vanjski bazen od 25 m², po želji grijan, postavljen je u okviru kamene elegancije dvorišta koje krasi i prostor za sunčanje, stolice za ljuljanje i suncobrane.
Posebno mjesto za druženje je terasa s roštiljem, gdje vas čeka rustikalni drveni stol za 10 osoba. Zamislite ljetne večeri provedene u blagovanju i smijehu sa voljenima, okruženi mirisom mora i zvjezdanim nebom.
Svaka od spavaćih soba u gornjem dijelu kuće pažljivo je oblikovana da osigura mir i udobnost, dok vas potkrovlje sa svojom spavaćom sobom, dodatnim ležajem i kupaonicom poziva na privatnost i odmor.
Dozvolite si da se zaljubite u terasu na zadnjem katu s koje se pruža romantičan pogled na more i gdje se svaki zalazak sunca pretvara u nezaboravni trenutak.
Renovirana kamena kuća nije samo investicija; to je pozivnica za život koji ste oduvijek sanjali. Ovdje ćete pronaći spoj povijesnog šarma i modernog luksuza, gdje se svaki dan osjeća kao odmor.
Otkrijte ovaj skriveni dragulj jer Vaš dom vas čeka samo jedan poziv dalje.

ID KOD AGENCIJE: 53
Broj oglasa
31652
  • Sačuvaj u PDF-u Sačuvaj u PDF-u
    • Ocjena: 5
    • Ukupno glasova: 1
  • Prijavi oglas Otkaži prijavu
  • View QR Code View QR Code

Prodaja kuća 138 m² Barban (BHN70980343)

Nismo u mogućnosti prikazati adresu (Hrvatska, Istarska Županija, Barban, 52207) ovog oglasa na Google StreetView. Nažalost Google StreetView ne posjeduje podatke za prikaz ove adrese.
Prijavite oglas ukoliko sadrži tehničke ili sigurnosne probleme.
Učitavam...
Da li sigurno želite otkazati prijavu?
Prijava/Registracija
Korisničko ime
Lozinka
Zaboravili ste lozinku? Remind