KUĆA-NOVOGRADNJA, Cazin

Cijena na upit
Vrsta oglasa
Prodaja
Država
Bosna i Hercegovina
Regija
Federacija Bosne i Hercegovine
Grad
Cazin
Lokacija (adresa, grad, ...)
Begove Kafane
Poštanski broj
77220
Opis objekta
Na prodaju je kuća-novogradnja locirana u II stambenoj zoni Grada Cazina u opsegu prostornog plana, lokalitete Begove Kafane b.b.
Vlasnici kuće posjeduju urbanističku suglasnost i građevinsku dozvolu a zemljište je upisano u zk.ul.br: 732 k.o.SP_Ćoralići i Pl 1860 k.o.Begove Kafane sa dijelom ½ vlasništva na istom.

Kuća ima prizemlje i sprat , okvirnih gabarita 15,80 m2 15,30 m2 ukupne bruto površine 372,90 m2 a izgrađena je na ravnom terenu sa blagim nagibom i pogledom na širi rejon Ćoralića i poduzetničku zonu PZ “Ratkovac“ Ćoralići.
Kuća služi stanovanju i u fazi je kompletne gotovosti završenih svih radova prve Roh-Bau konstruktivne faze i planiranih sadržaja.
Pokrivena je složenim betonskim krovištem završno sa pokrivačem od krovnog lima, a ispod kuće se nalazi veliki podrumski prostor koji služi za ostavu.
Ukupna površina zemljišta na kojem je kuća izgrađena iznosi 1.033 m2 u čijem sastavu je i prilazni put koji vodi sa glavne saobraćajnice do samog objekta.

Prizemlje kuće čine sljedeće prostorije: ulaz, hodnik, kupatilo, wc, kotlovnica, tri sobe, veliki dnevni boravak iz kojeg se može izaći na vanjsku terasu koja bi se mogla izgraditi uz sami objekat, kuhinja sa trpezarijom i stepenište za sprat.
Korisna stambena površina prizemlja je 190,80 m2.

Na spratu se nalaze velika galerija sa krovnim prozorom i tri velike sobe a korisna stambena površina sprata je 180,10 m2.

Kuća je kvalitetne čvrste gradnje pogodna za višečlanu porodicu a kupac po svojoj želji može da uređuje i završava unutarnje uređenje u skladu sa svojim potrebama.
Broj oglasa
28115
    • Ocjena: 4.7
    • Ukupno glasova: 3
  • Prijavi oglas Otkaži prijavu

Prodaja kuća m² Cazin (BHN16270230)

Nismo u mogućnosti prikazati adresu (Bosna i Hercegovina, Federacija Bosne i Hercegovine, Cazin, Begove Kafane, 77220) ovog oglasa na Google StreetView. Nažalost Google StreetView ne posjeduje podatke za prikaz ove adrese.
Prijavite oglas ukoliko sadrži tehničke ili sigurnosne probleme.
Učitavam...
Da li sigurno želite otkazati prijavu?
Prijava/Registracija
Korisničko ime
Lozinka
Zaboravili ste lozinku? Remind