Kuća s 5 apartmana, bazenom i pogledom na more, grad Krk, okolica, 232 m², Krk

470,000 Euro
  • 232 m²
Vrsta oglasa
Prodaja
Država
Hrvatska
Regija
Primorsko-Goranska Županija
Grad
Krk
Naselje
Krk
Poštanski broj
51500
Površina
232 m²
Broj spratova
1
Opis objekta
Prilika za investiciju! Na prodaju je novija apartmanska kuća s bazenom i pet apartmana, smještena na mirnoj lokaciji u prirodi nedaleko grada Krka, na prekrasno uređenoj parceli površine 786 m2.

Kuća je površine 232 m2 te se sastoji od prizemlja i kata povezanih unutarnjim stepenicama. U prizemlju se smjestio jednosobni apartman površine 60 m2, koji se sastoji od jedne spavaće sobe, dnevnog boravka, kuhinje i blagavaonice. Iz dnevnog se dijela izlazi na lijepu terasu s pogledom na maslinik i prekrasnu okućnicu s bazenom. Uz ovaj apartman se nalaze još dva studio apartmana, svaki s vlastitom kupaonicom i terasama. Unutarnjim stepenicama se dolazi do kata gdje se nalaze dva dvosobna apartmana, jedan površine 40 m2, dok je drugi nešto veći te njegova stambena površina iznosi 60 m2. Oba apartmana imaju dvije spavaće sobe, dnevni boravak, kuhinju, blagavaonicu te izlaz na ugodnu terasu sa očaravajućim pogledom na more, prirodu i uređenu okućnicu. Kuća je izgrađena 2009. godine, uređena je i opremljena za turistički najam, klimatizirana te je kvalitetne gradnje i uredno održavana. Posebno lijepu okućnicu krase mnoge mediteranske biljke poput smokve, oleandra, lovora, raznog cvijeća, vinove loze te manjeg maslinika isprepletene s prirodnim kamenim stepenicama i zidićem koji omeđuje parcelu. Uz prekrasan bazen površine 25 m2 nalazi se sunčalište, vrtna kućica, vanjski roštilj te zgodno dječje igralište. Izvrsna prilika za kupovinu lijepe i kvalitetne nekretnine sa 5 apartmana i bazenom odmah spremne za turistički najam na posebnoj lokaciji u prirodi, 2000 metara od mora.

ID KOD AGENCIJE: EI-4537
Broj oglasa
29673
  • Sačuvaj u PDF-u Sačuvaj u PDF-u
    • Ocjena: 5
    • Ukupno glasova: 1
  • Prijavi oglas Otkaži prijavu
  • View QR Code View QR Code

Prodaja kuća 232 m² Krk Krk (BHN47911263)

Nismo u mogućnosti prikazati adresu (Hrvatska, Primorsko-Goranska Županija, Krk, Krk, 51500) ovog oglasa na Google StreetView. Nažalost Google StreetView ne posjeduje podatke za prikaz ove adrese.
Prijavite oglas ukoliko sadrži tehničke ili sigurnosne probleme.
Učitavam...
Da li sigurno želite otkazati prijavu?
Prijava/Registracija
Korisničko ime
Lozinka
Zaboravili ste lozinku? Remind