Kuća s dvorištem Novi Vinodolski, Smokvica, 2S+DB, 2. red od mora, 75 m², Novi Vinodolski

250,000 Euro
  • 75 m²
Vrsta oglasa
Prodaja
Država
Hrvatska
Regija
Primorsko-Goranska Županija
Grad
Novi Vinodolski
Naselje
Smokvica Krmpotska
Poštanski broj
51250
Površina
75 m²
Opis objekta
Prodaje se kuća u Novom Vinodolskom, Smokvica, 2. red od mora - cca. 35 metar od mora.
Kuća je prizemnica, projektirana i izgrađena izuzetno čvrsto i masivno, punom ciglom iznutra i kamenom izvana, ukopana u živoj stijeni, pa je objekt hladan i u njemu je ugodno boraviti, pogotovo tijekom ljeta.
Sastoji se od hodnika, velikog dnevnog boravka s kuhinjom, 2 spavaće sobe, ostave, i kupaonice. Vanjskim bočnim stepenicama se dolazi na gornju terasu od 75 m2. S južne strane objekta je vrt. U vrtu su velika smokva, voda i tuš. Sa cijele sjeverne strane je zelenilo i velika stabla koja prave hladovinu. Svi ogradni zidovi oko parcele izvedeni su u klesanom kamenu.
Uz kuću ima prostora za parkiranje 5 automobila.
Visina stropova je 3 m . Betonska ploča iznad objekta je višestruko toplinski i odlično vodootporno izolirana. Svi podovi su u keramičkim pločicama. U objektu je klima uređaj, trofazna struja, voda itd. Na kraju sezone u dnevni boravak se može uvesti i spremiti čamac do 6.0 m dužine.
Legalizacijom objekta detaljno je snimljeno i prihvaćeno stvarno stanje.
Prednost ove nekretnine je u tome što se nalazi blizu mora i u tome što ima odličan pristup i široku ulicu sa puno parking mjesta kojom ne prolazi nitko osim stanara.
Vez za čamac ustupa se novom vlasniku.
Čisto vlasništvo.

Smokvica je malo i tiho, nekada ribarsko mjesto (općina Novi Vinodolski) udaljeno 7 km od Novog Vinodolskog prema jugu. Ovdje rado dolaze stranci turisti
jer je mjesto ekološki čisto i živopisno bez gužve i hotela, a more je kristalno bistro i čisto . Mjesto ima lijepe plaže koje su šljunkovite, kamenite i betonirane. Od Smokvice uz obalu je šetaliste - lungo mare do obližnje Klenovice. Magistrala je visoko iznad mjesta, cca. 300 -350 m. U moru ima mjesta za sidrenje i uz more postoji uređaj za spuštanje i izvlačenje čamaca.


ID KOD AGENCIJE: 5785
Broj oglasa
26468
  • Sačuvaj u PDF-u Sačuvaj u PDF-u
    • Ocjena: 5
    • Ukupno glasova: 1
  • Prijavi oglas Otkaži prijavu
  • View QR Code View QR Code

Prodaja kuća 75 m² Smokvica Krmpotska Novi Vinodolski (BHN90646684)

Nismo u mogućnosti prikazati adresu (Hrvatska, Primorsko-Goranska Županija, Novi Vinodolski, Smokvica Krmpotska, 51250) ovog oglasa na Google StreetView. Nažalost Google StreetView ne posjeduje podatke za prikaz ove adrese.
Prijavite oglas ukoliko sadrži tehničke ili sigurnosne probleme.
Učitavam...
Da li sigurno želite otkazati prijavu?
Prijava/Registracija
Korisničko ime
Lozinka
Zaboravili ste lozinku? Remind