Kuća sa bazenom i velikom okućnicom i parkom, Svetvinčenat, 294 m², Svetvinčenat

650,000 Euro
  • 294 m²5
Vrsta oglasa
Prodaja
Država
Hrvatska
Regija
Istarska Županija
Grad
Svetvinčenat
Poštanski broj
52342
Površina
294 m²
Broj soba
5
Opis objekta
Na parceli od 2000 m2 smjestila se raskošna vila s površinom od 294m2, obogaćena prekrasnim bazenom. Parcelu krasi suhozidna ograda koja ju elegantno okružuje.

Unutar vile, pažljivo je planiran sustav centralnog grijanja koji je već implementiran u prvoj fazi. Učinkovita izolacija objekta koristi 10 cm grafitnog stiropora, a prozori su opremljeni trostrukom PVC stolarijom s Low-e staklom ispunjenim plinom. To pridonosi očekivanim smanjenim troškovima grijanja i hlađenja. Vila također ponosno nosi energetski certifikat A+.

Podrum pruža mnogo mogućnosti, uključujući multifunkcionalni prostor, fitness dvoranu te prostoriju za kotlovičnicu.

Na prizemlju se smještaju sljedeći prostori:

Prostrana spavaća soba s privatnim predprostorom i kupaonicom (opremljenom tušem, bideom, WC-om, umivaonikom), opremljena vlastitim klima uređajem i SAT/TV-om, uz dodatak sefa. Površina: približno 26m2.
Dnevni boravak s prostranom kuhinjom i blagovaonicom, prostorom veličine približno 55m2. Klima uređaj i SAT/TV su tu za udobnost.
Predprostor pripremljen za postavljanje perilice i sušilice rublja.
Kupaonica za goste ili one koji borave u dnevnom boravku na kauču. Kupaonica je opremljena tušem, WC-om i umivaonikom.
Izlaz na veliku natkrivenu terasu od 36m2 koja pruža predivan pogled na bazen i kamin.
Na prvom katu se smještaju sljedeće prostorije:

Spavaća soba s vlastitim predprostorom i kupaonicom (tušem, bidetom, WC-om, umivaonikom). Sobu krasi vlastiti klima uređaj i SAT/TV. Površina sobe je otprilike 22m2.
Još jedna prostrana spavaća soba s vlastitom kupaonicom (tušem, bidetom, WC-om, umivaonikom), opremljena klima uređajem i SAT/TV-om. Površina sobe: cca 26m2.
Treća spavaća soba s vlastitom kupaonicom (kadom, bidetom, WC-om, umivaonikom) i dodatnim klima uređajem te SAT/TV-om. Površina sobe: cca 25m2. Ova soba ima izlaz na balkon od 7m2 koji pruža prekrasan pogled na bazen i more u daljini.
Objekt je opremljen internetom te sustavom za detekciju dima u svim sobama, dnevnom boravku i podrumu. Također, ima alarmni sustav i vanjski video nadzor za dodatnu sigurnost.

Vila se ponosi grijanim bazenom površine 36m2, okruženim prostranom terasom od 100m2. Tu je i natkriveni kamin s prostorom za sjedenje površine približno 20m2, idealan za druženje.

Parkiranje je osigurano putem natkrivenog prostora za dva automobila te dodatnog prostora za još dva vozila, ukupne površine cca 100m2.

Za zabavu djece, tu je multifunkcionalno igralište s ljuljačkama, toboganom, penjalicom i drugim sadržajima. Uz to, vila nudi i mini golf sa 6 rupa te multifunkcionalno igralište (16x8m) koje se može koristiti za mali nogomet, košarku ili odbojku.

Za trenutke opuštanja, tu je hidromasažna kada dimenzija 2,15 x 2,15 m, dovoljno velika za 5+1 osobu, i to sve pod krovom.

Dio travnjaka ima sustav za navodnjavanje, a uz to se nalazi i maleni šumarak koji pruža mir i osvježenje u toplijim danima.

Vila je trenutno u vlasništvu tvrtke koja se prodaje zajedno s objektom.

Podaci i opisi nekretnina informativnog su karaktera te zadržavamo pravo na mogućnost nenamjerne pogreške.
Razgled nekretnine moguć je isključivo uz potpisani Ugovor o posredovanju, u slučaju odluke o kupnji razgledane nekretnine agencijska provizija iznosi 3% + PDV te se naplaćuje prilikom zaključenja Predugovora ili Ugovora o kupoprodaji.


ID KOD AGENCIJE: 791
Broj oglasa
31795
  • Sačuvaj u PDF-u Sačuvaj u PDF-u
    • Ocjena: 5
    • Ukupno glasova: 1
  • Prijavi oglas Otkaži prijavu
  • View QR Code View QR Code

Prodaja kuća 294 m² Svetvinčenat (BHN13232315)

Nismo u mogućnosti prikazati adresu (Hrvatska, Istarska Županija, Svetvinčenat, 52342) ovog oglasa na Google StreetView. Nažalost Google StreetView ne posjeduje podatke za prikaz ove adrese.
Prijavite oglas ukoliko sadrži tehničke ili sigurnosne probleme.
Učitavam...
Da li sigurno želite otkazati prijavu?
Prijava/Registracija
Korisničko ime
Lozinka
Zaboravili ste lozinku? Remind