Lijepa rustikalna vila na prodaju, Okolica Rovinja, 188 m², Rovinj

795,000 Euro
  • 188 m²5
Vrsta oglasa
Prodaja
Država
Hrvatska
Regija
Istarska Županija
Grad
Rovinj
Naselje
Rovinj
Poštanski broj
52210
Površina
188 m²
Broj soba
5
Opis objekta
Luksuzna villa u blizini Rovinja.

Villa se nalazi u malom selu nedaleko Kanfanara. Villa je stambene površine 188 m2, od toga stambeni dio je 148 m2, a natkrivena terasa 40 m2. Zemljište na kojoj je villa izgrađena je ukupne površine 720 m2.

Prostire se na dvije etaže , prizemlja i prvog kata.

U prizemlju se nalazi hodnik, dvije spavaće sobe s vlastitim kupaonicama, kuhinja otvorenog stila s otokom, blagovaonica, spremište, wc te prostrani dnevni boravak sa kaminom koji je spojen na podno grijanje. Iz dnevnog boravka se preko velike staklene stijene izlazi na južno orijentiranu terasu i bazen.

Na katu je još jedna spavaća soba s vlastitom izrazito velikom kupaonom i nenatkrivena terasa sa koje se pruža očaravajući pogled na more.

Villa ima i jedan odvojeni studio apartman s kupaonicom i zasebnim ulazom koji može služiti i u druge svrhe, npr. teretana ili sl...

U lijepom i ograđenom dvorištu na zapadnoj strani smjestio se bazen površine 45 m2 s pripadajućim sunčalištem, tušem i plažom 3,5x8 m.

Grijanje je podno putem dizalice topline, koja služi također i za grijanje sanitarne vode te bazena, dok za hlađenje tu su inverter klima uređaji u svakoj sobi.

Udaljenost od predivnih plaža u Rovinju je 19 km, autocesta je udaljena 5 km a Pula aerodrom 35 km.




Podaci i opisi nekretnina informativnog su karaktera te zadržavamo pravo na mogućnost nenamjerne pogreške.
Razgled nekretnine moguć je isključivo uz potpisani Ugovor o posredovanju, u slučaju odluke o kupnji razgledane nekretnine agencijska provizija iznosi 3% + PDV te se naplaćuje prilikom zaključenja Predugovora ili Ugovora o kupoprodaji.


ID KOD AGENCIJE: 435
Broj oglasa
31918
  • Sačuvaj u PDF-u Sačuvaj u PDF-u
    • Ocjena: 5
    • Ukupno glasova: 1
  • Prijavi oglas Otkaži prijavu
  • View QR Code View QR Code

Prodaja kuća 188 m² Rovinj Rovinj (BHN72908824)

Nismo u mogućnosti prikazati adresu (Hrvatska, Istarska Županija, Rovinj, Rovinj, 52210) ovog oglasa na Google StreetView. Nažalost Google StreetView ne posjeduje podatke za prikaz ove adrese.
Prijavite oglas ukoliko sadrži tehničke ili sigurnosne probleme.
Učitavam...
Da li sigurno želite otkazati prijavu?
Prijava/Registracija
Korisničko ime
Lozinka
Zaboravili ste lozinku? Remind