Lokacija, lokacija, lokacija! - samostojeća kuća, prodaja, Kovačići, 282 m², Sarajevo – Novo Sarajevo

255.594,81 Euro
  • 282 m²9
Vrsta oglasa
Prodaja
Država
Bosna i Hercegovina
Regija
Federacija Bosne i Hercegovine
Grad
Sarajevo – Novo Sarajevo
Naselje
Kovačići
Površina
282 m²
Broj soba
9
Okućnica (površina)
245 m²
Dodatne površine
  • Tavan
  • Dvorište/Vrt
  • Balkon
  • Ostava
Opis objekta
Rental prodaje samostojeću kuću na ekskluzivnoj gradskoj lokaciji općine Novo Sarajevo. Riječ je o ulici Splitska u naselju Kovačići, gdje komšilukom dominiraju ambasade, urbane vile te manji stambeni/poslovni objekti. U užem okruženju su smještene četiri ambasade (preko 10 ako gledamo širi krug), ulica koja vodi do nekretnine je slijepa, a sa parcele se pruža i lijep pogled prema gradu. Treba istaći i blizinu užeg centra grada, Vilsonovog šetališta, kao i pratećeg sadržaja koji će oplemeniti i olakšati svakodnevni život.
Objekat čvrste gradnje na tri etaže, u osnovi 94 m², smješten je na parceli 339 m². Na parceli su svi potrebni priključci, a kuća ima sve potrebne dozvole te je izgrađena u skladu sa istim. Osnovu 94 m² čine tri velike prostorije (dnevni boravak, spavaća soba, kuhinja s trpezarijom), veliko kupatilo, ostava/toalet, ulazni hodnik, te vanjsko stubište kao komunikacija među etažama. Parcela je pravougaonog oblika, te objektivno postoji dovoljno prostora sa obje strane kuće da se potencijalno organizuje prostor i za garažu, vanjsko sjedenje i uživanje, kao i za dodatne hobije ili potrebe u ovisnosti od namjene objekta. Na parceli je trenutno par stabala voćki, kao i jedna visoka jela koja daje dodatni šarm i doprinosi privatnosti.
Lepeza potencijalne namjene nekretnine je izuzetno široka i šarolika, a sve zbog izuzetno povoljne lokacije i pozicije. Rezidencijalni objekat, mala zgrada sa par stambenih jedinica, luksuzna vila... Mašti na volju!
Za više informacija stojimo na raspolaganju:
061 863 265
Emin
Broj oglasa
18427
Ref. broj agencije
2177-1
  • Sačuvaj u PDF-u Sačuvaj u PDF-u
    • Ocjena: 5
    • Ukupno glasova: 1
  • Prijavi oglas Otkaži prijavu
  • View QR Code View QR Code

Prodaja kuća 282 m² Kovačići Sarajevo – Novo Sarajevo (BHN99934181)

Nismo u mogućnosti prikazati adresu (Bosna i Hercegovina, Federacija Bosne i Hercegovine, Sarajevo – Novo Sarajevo, Kovačići) ovog oglasa na Google StreetView. Nažalost Google StreetView ne posjeduje podatke za prikaz ove adrese.
Prijavite oglas ukoliko sadrži tehničke ili sigurnosne probleme.
Učitavam...
Da li sigurno želite otkazati prijavu?
Prijava/Registracija
Korisničko ime
Lozinka
Zaboravili ste lozinku? Remind