Luksuzna kuća, odlična investicija, Novalja, 280 m², Novalja

1.590,000 Euro
  • 280 m²
Vrsta oglasa
Prodaja
Država
Hrvatska
Regija
Ličko-Senjska Županija
Grad
Novalja
Poštanski broj
53291
Površina
280 m²
Broj spratova
2
Opis objekta
Ova luksuzna vila na ekskluzivnom imanju u neposrednoj blizini Novalje uređena je na visokoj razini, svijetlim i šarenim nijansama, a standardno nudi prekrasne \"dodatke\", poput velikog grijanog bazena, vanjskog dnevnog boravka s TV-om s velikim ekranom, ljetni bar i još više, sve u posjedu blizu plaže s pogledom ravno na more.

Kroz panoramska staklena vrata zakoračite na svoju privatnu palubu i u vlastitom ste domu na otvorenom. Vanjska blagovaonica pruža lijepo mjesto za uživanje u večernjem obroku dok gledate zalazak sunca iznad otoka Paga i jednako divnu pozadinu za doručak - nema ništa poput mirisa toplog morskog povjetarca zbog kojeg ćete ujutro krenuti u novi dan. Na terasi uz bazen se nalazi ljetni bar s ledomatom i roštiljem, vanjski tuš pa čak i vodene mlaznice-prskalice iznad ležaljki koje će vas osvježiti prije ulaska u bazen. Unutarnji i vanjski prostor ovdje su tako lijepo spojeni, bez obzira šećete li uređenim mediteranskim vrtom ili se namakate u svom privatnom bazenu, uvijek ste potpuno uronjeni u ovaj luksuzni način života na plaži.

Suvremeni stil života nastavlja se unutar vile, popločanim podovima, zidovima od oniksa, modernim slikama i suvremenim namještajem. Prostrana dnevna soba otvorenog ptipa sadrži dizajnersku kožnu sofu, stropove Artemide, Samsung plazma TV i Bose® surround zvučni sustav. Kuhinja Clean lines u potpunosti je opremljena Boschovim kuhinjskim aparatima. Vinski bar ili takozvana soba za opuštanje s širokim izborom vrhunskih vina, automatskim sustavom hlađenja, policama od tikovine i LED osvjetljenjem šlag je na torti.

U ovoj luksuznoj Villi može komotno boraviti 8 ljudi u 4 spavaće sobe. 3 dvokrevetne sobe imaju bračni krevet, a dodatna 4. spavaća soba ima kauč na razvlačenje. Sve spavaće sobe imaju luksuznu posteljinu Ralph Lauren, vlastitu kupaonicu obloženu oniksom mramornom odvojenom tuš kabinom i izlazom na balkon ili terasu. Glavna spavaća soba ima dodatni luksuz garderobe i terasu s pogledom na more.
Egzotično, izazovno i profinjeno - ova Villa je sve to. Ako tražite luksuz, upravo ste ga pronašli!


Vila ima potpunu privatnost te je bazen s terasom potpuno skriven od pogleda i javnosti.

Vilu preporučamo kao odličnu investiciju budući da ostvaruje godišnji prihod veći od 100 tisuća eura. Najme vila se iznajmljuje turistički po prosječnoj cijeni od 1.250,00 eur dnevno, a iznajmljena je 4 mjeseca u godini. Ima organiziran i uhodan turistički najam sa organiziranom cjelokupnom logistikom na visokom nivou.
Vila se nalazi se na 29 km od Malog Lošinja i 23 km od Lopara. Najbliža zračna luka je Zračna luka Rijeka, koja je udaljena 68 km od vile.
Čisto vlasništvo i uredni papiri građenja.





ID KOD AGENCIJE: 5230
Broj oglasa
23352
  • Sačuvaj u PDF-u Sačuvaj u PDF-u
    • Ocjena: 5
    • Ukupno glasova: 1
  • Prijavi oglas Otkaži prijavu
  • View QR Code View QR Code

Prodaja kuća 280 m² Novalja (BHN38635095)

Nismo u mogućnosti prikazati adresu (Hrvatska, Ličko-Senjska Županija, Novalja, 53291) ovog oglasa na Google StreetView. Nažalost Google StreetView ne posjeduje podatke za prikaz ove adrese.
Prijavite oglas ukoliko sadrži tehničke ili sigurnosne probleme.
Učitavam...
Da li sigurno želite otkazati prijavu?
Prijava/Registracija
Korisničko ime
Lozinka
Zaboravili ste lozinku? Remind